2777
2789
عنوان

به اینکه یه مکان مثل خونه انرژی داشته باشه،معتقدید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1104 بازدید | 50 پست

دیگه بعد از چند سال طبیعیه‌بیماری و ....

زندگی قزار نیست که همیشه رو‌یک‌پاشنه بچرخه که ....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

خونه قبلی ماهم از نظر روحی بهمون فشار اورد خواهرم بیماری شدید روحی گرفت خودمم افسردگی شدید گرفتم و کارای وحشتناکی کردم .

خیلیم قدیمی بود یه زیرزمین تاریک هم داشت 

کلا افتضاح بود از وقتی از اونجا اومدیم بیرون همه چی بهتر شد 

❌ریپلای نکن ❌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین افکار مثبت . حرفای زیبا. عشق ورزیدن .خنده و شادی . دود اسفند و کندر . خواندن قران و نماز با اعتقاد صد در صد انرژی مثبت میاره . یه خونه تکونی اساسی کن . وسایل اضافی رو حتما دور بریز 

اره من به خونه اعتقاد دارم یسری خونه ها خیلی پر خیرو برکتن یه سریا انگار نحسن توش کلی مشکل پیش میاد.

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

بله خونه تا خونه فرق داره بعضی خونه ها عجیب برکت دارن برا آدم 

ولی حتی خونه ای که. بد هست رو میشه با قرآن خوندن و دعا پخش کردن و نماز خوندن پر برکت کرد 

ما تو یه خونه ای بودیم مدام بدی برامون میومد من شروع کردم به کارای بالا که گفتم و پر از خیر و برکت شد 

لایکم کنید

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚

واقعیت داره،من یه کتاب عرفانی میخوندم یه عالمی ک متاسفانه یادم نیس اسمشون،،تو خونه جدیده هی بد بیاری میاورده همسروپسرشون تو اون خونه می میرن توخواب میبینه که بهش میگن برو فلان جای خونه ات یه چیزی زیرزمینه دربیار،،درمیاره ولی فکرکنم بعدش ازاون خونه میره، بعدش همه چی درست میشه

زخمــی راکـه نچشیــده ای تمسخـرمــکن. ‏آیا امیدم را از تو بِبُرم ؟در حالی که از روی احسان آنچه که ازتو نخواستم به من عطا فرمودی ...#صحیفه_سجادیه🌱 خیلی ب صلواتاتون احتیاج دارم🍀🌼
خونه قبلی ماهم از نظر روحی بهمون فشار اورد خواهرم بیماری شدید روحی گرفت خودمم افسردگی شدید گرفتم و ک ...

خداروشکر که اوضاع بهتر شده امیدوارم همه همیشه براتون خوب پیش بره 

بعضی خونه ها برای آدم خوبن بعضی نه،

یکی از اقوام ما یه خونه عالی گرفت وقتی رفتن اونجا یه روز خوش ندیدن:همش مریضی،دعوا،چندین بار دزد بهشون زد،و…اما بعدش رفتن خونه کوچیکتر و جمع و جور خداروشکر براشون خیر بود و شادی

دیگه بعد از چند سال طبیعیه‌بیماری و .... زندگی قزار نیست که همیشه رو‌یک‌پاشنه بچرخه که ....

بله اینجوری نیست که تو این چندسال اصلا اتفاق بد نیافتاده باشه منظورم‌اینه که همیشه بیشتر اتفاقای خوب بوده و اینکه حس خوبی به خونه داشتم ولی یه مدته عوض شده 

بله معتقدم.خونه رو تمیز کن.وسایل اضافی رو ببخش،بفروش یا دور بریز.قرآن پخش کن تو خونه.

چون خونه از اول خوب بوده پس بازم واستون عالیه.

تو محله ما یه خونه است پارسال پسر جوونشون فوت کردو از خونه رفتن. امسال مستاجر جدید اومد ولی متاسفانه به یک روز نرسید که خانم جوون فوت شد و اون ها هم رفتن.

الانم خونه خالیه ،گمون نکنم کسی دیگه طرفش بره.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

بچه ها من نمیدونم چرا همش فکر میکنم گوشه اتاق خوابمون یکی مرده و همونجا دفنش کردن. هم قاتل هم مقتول آدم خوبی نبودن. وقتی اومدم این خونه یه احساسی نسبت بهش داشتم.دخترم به شب وقتی باباش نبود بیدارشد میگفت این مرده وایستاده منو نگاه میکنه نمیره جیغ میزد و گریه میکرد کلاس پنجم بود. هر چی میگفتم کجا میگفت اینجا میگفت رنگش ابیه بعد دستش رو همش میچرخونه. بعد با چشمش دنبالش می‌کرد. منکه چیزی ندیدم ولی نمیدونم میدید یا بدخواب شده بود

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست