2777
2789

سلام

بچه ها من فردا یعنی ۹ مرداد هم سالگرد ازدواجم هست که برام خیلی مهمه و خیلی همسرمو دوست دارم عاشقشم 

هم بدترین روز زندگیم هست این تاریخ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا بدترین 😕

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      

الان میخواستم تو اینستا پست بزارم یه حس دوگانه عجیبی داشتم

نمیتونم راجع به سالگرد ازدواجم چیزی ننویسم به تظرم زنده ها از مرده ها مهمترن

دوست دارم عشق و علاقه مو به همسرم نشون بدم و یه پست بزارم برای سالگرد ازدواجمون

از طرفی هم برای برادرم باید یه متنی بنویسم  اونم پاره تنم بود

نمیدونم چی بنویسم

اگه کسی دستی بر قلم داره میتونه متنی پیشنعاد بده برام برای سالگرد فوت داداشم بنویسم

از طرفیم معذبم که تو کامنتا ملت نمیدونن تسلیت بگن یا تبریک

خیلی حس عجیبی دارم 

الان ۷ ساله این روز که میرسه نمیدونم چیکار کنم

یه سال مثلا یکیشو یه روز زودتر گرفتم یه سال مثلا سالگرد ازدواجمو یه روز دیر گرفتم

یکی دو سال اول که اصلا سالگرد ازدواجی در کار بود اصلا جشن نگرفتیم حرفشم نزدیم

ولی میخوام هر دو رو کنار هم داشته باشم چون زندگی همینه دیگه 

تا زنده اییم باید دلمون به همین چیزا خوش باشه نمیخوام مرده پرست باشم و زنده رو بیخیال بشم 

میفهمین چی میگم؟

نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه 

ولی چیز خاصیم به ذهنم نمرسه بنویسم