2777
2789
عنوان

تجربه جدید من، دیابت رو چجوری کنترل کنیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 53374 بازدید | 85 پست
سلام عزیزم. شما پری دیابت بودی. الانم که قندت عالیه. نگران نباش. من وزنم خیلی بالا بود. الان 14 ک ...

دکتر غدد گفت دیابتی هستی چون دو نوبت قندت بالای 126 بوده... منم وقتی رژیم سخت گرفتم انگشتای دست وپام شروع کرد گز گز کردن با اینکه قندم کنترل بود احتمالا ویتامین ب 12 بدنت کم شده... قرص مولتی ویتامین مخصوص دیابتی ها خیلی خوب بود برام.... دیگه گزگز نداره انگشتام... من خیلی برام سخته با دیابت زندگی کنم... دیابت خیلی بده...تا زنده هستی باهاته...من خیلی قبلا خشکل بودم... الان خیلی لاغر شدم... 

شما هم خیلی قند ناشتا عالی هستین... 

قرصای دیابت خیلی لاغر میکنن..شما خیلی نزار لاغر نشی 

چون این کاهش وزن تا زنده ایم ادامه داره.... کلا دیابت آدمو از ریخت میندازه چون اگه بخای قندت نره بالا باید رژیم بگیری که با رژیم لاغر میشی. اگه غذا بخوری بازم میره بالا دوباره لاغر میشی... دارو هاش هم لاغر میکنه.... هر کاری کنی لاغر میشی... من از لاغری متنفرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بگی رژیم چجوری بود؟ 

از من شکموتر هیچکی نبود.... فقط کارم این بود بپزم وبخورم با قد 158 تا وزن 78 هم رفتم.... عشقم آشپزی وخوردن بود.... ولی اواخر دوست داشتم وزنمو بیارم پایین... تا اینکه آزمایش دادم وفهمیدم قندم رفته بالا  ناشتا 139 بود.... شک خیلی شدیدی بهم وارد شد.... خیلی ترسیدم.... شروع کردم به رژیم.... کنارش پیاده روی هم میکردم 

همه قندای مصنوعی وانواع شیرینی ونوشیدنی وهر چیزی که قند وکربوهیدرات بالا داره رو حذف کردم... 

برنج در حد 7 قاشق اونم هر روز نه.... نون لواش حذف. ماکارونی وسیب زمینی حذف... نون سنگک در حد دو کف دست بدون انگشت... بیشتر سبزیجات...خوراک کدو زیاد میخوردم.... کدو توی ماست رنده میکردم.... روغن ها رو کم کردم... میوه روزی دو تا سه دونه 

میوه هایی که قند بالا داشتن رو حذف کردم.... خیلی سختی کشیدم ولی مجبور بودم به خاطر قندم... البته رژیم من سخت بود وغیر اصولی.... بعد رژیمم رو بهتر کردم... از همه چی میخورم ولی کم.... البته هنوز قندای مصنوعی وشیرینی ونوشیدنی نمیخورم... کیک وبسکوییت اگه میلم بکشه یه تکه خیلی کوچولو... برنج بیشتر از ده تا دوازده قاشق دیگه نمیخورم... سبزیجات خیلی استفاده میکنم... نصف بشقاب همیشه سبزیجاته.... .. به خدا شما خیلی راحت میتونی لاغر بشی.. نمیخاد خیلی به خودت سخت بگیری شما باید روش غذا خوردنت رو عوض کنی برای همیشه.... به چشم رژیم بهش نگاه نکنی.... بشه یه سبک زندگی برات.... چون به عنوان رژیم بهش نگاه میکنی خسته میشی... 

منی که اینقد لوس وشکمو بودم اگه خوشمزه ترین خوراکی پیشم باشه به اندازه همون سهم خودم میخورم... چون برام شده یه قانون.... شما باید فکرت رو نسبت به غذا خوردن تغییر بدی... پیاده روی باید جز برنامه روزانت باشه... خیلی راحته... روش بشقاب سالم رو داشته باش... 

از من شکموتر هیچکی نبود.... فقط کارم این بود بپزم وبخورم با قد 158 تا وزن 78 هم رفتم.... عشقم آشپزی ...

مرسی ازت 

وزن شروع: 78/650، هدف اول:72🔒، هدف دوم:68🔒،هدف سوم :63🔒،هدف چهارم:58🔒هدف پنجم‌:55🔒(23کیلو کاهش وزن)، قد:168
دکتر غدد گفت دیابتی هستی چون دو نوبت قندت بالای 126 بوده... منم وقتی رژیم سخت گرفتم انگشتای دست وپام ...

اره باید مولتی ویتامین بگیرم.

مرسی کع گفتی.

اتفاقا من چون همیشه وزنم میره بالا، بنظرم لاغری زیباتره.

منم رژیمم مثل شماست و مسکلیم ندارم باهاش. من برنج و نون سفید و ماکارونی و فست فود و قند کلا حذف کردم. رژیم مدیترانه ای دارم.

راستش بجز برخی عوارض دیابت مشکل خاصی ندارم.

من امیدوارم با کاهش وزن نیازم به دارو کم بشه.

در کل خب هیچکس دوست نداره مریض باشه و بنظرم دیابت نوع 2 خیلی موزیه.

با ارزوی سلامتی

ممنون از اطلاعات مفیدتون

دیابت بیشتر از استرس و غم و غصه میاد.

درباره اختلالات دارویی باید بگم متاسفانه دکترهای بیسواد مملکت ما هیچ توجهی بهش ندااااااااااارند. حتی خودمون بگیم هم فقط پاچه میگیرن و براشون مهم نیست.

پس همون رژیم و غصه نخوردن و غذای سالم بهترین راهه. به داروهاتون خودتون دقت کنید اون احمق ها چیزی بارشون نیست. 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
من با چایی خیلی خرما دوستدادم قندمم۹۸ خرما خیلی قندو میبره بالا؟

بله خرما قند رو بالامیبره.البته میتونین نهلیتا روزی 2 غدد بخورین .

تجربه من توت خشک خیلی کمتر قند رو بالامیبره. البته من دمنوش چای سبز و دارچین یا گل و زیره میخورم. اغلب چای سباه رو خالی میخورم.

مگه چند وقته دیابت دارین؟  ای وان سی شما چنده؟

من تا سال 99 که ازمایش دادم سالم بودم.

دوسالی ازمایش ندادم و امسال فهمیدم دیابت دارم.

8ونیم بود.

حدود3 ماهه فهمیدم