از من شکموتر هیچکی نبود.... فقط کارم این بود بپزم وبخورم با قد 158 تا وزن 78 هم رفتم.... عشقم آشپزی وخوردن بود.... ولی اواخر دوست داشتم وزنمو بیارم پایین... تا اینکه آزمایش دادم وفهمیدم قندم رفته بالا ناشتا 139 بود.... شک خیلی شدیدی بهم وارد شد.... خیلی ترسیدم.... شروع کردم به رژیم.... کنارش پیاده روی هم میکردم
همه قندای مصنوعی وانواع شیرینی ونوشیدنی وهر چیزی که قند وکربوهیدرات بالا داره رو حذف کردم...
برنج در حد 7 قاشق اونم هر روز نه.... نون لواش حذف. ماکارونی وسیب زمینی حذف... نون سنگک در حد دو کف دست بدون انگشت... بیشتر سبزیجات...خوراک کدو زیاد میخوردم.... کدو توی ماست رنده میکردم.... روغن ها رو کم کردم... میوه روزی دو تا سه دونه
میوه هایی که قند بالا داشتن رو حذف کردم.... خیلی سختی کشیدم ولی مجبور بودم به خاطر قندم... البته رژیم من سخت بود وغیر اصولی.... بعد رژیمم رو بهتر کردم... از همه چی میخورم ولی کم.... البته هنوز قندای مصنوعی وشیرینی ونوشیدنی نمیخورم... کیک وبسکوییت اگه میلم بکشه یه تکه خیلی کوچولو... برنج بیشتر از ده تا دوازده قاشق دیگه نمیخورم... سبزیجات خیلی استفاده میکنم... نصف بشقاب همیشه سبزیجاته.... .. به خدا شما خیلی راحت میتونی لاغر بشی.. نمیخاد خیلی به خودت سخت بگیری شما باید روش غذا خوردنت رو عوض کنی برای همیشه.... به چشم رژیم بهش نگاه نکنی.... بشه یه سبک زندگی برات.... چون به عنوان رژیم بهش نگاه میکنی خسته میشی...
منی که اینقد لوس وشکمو بودم اگه خوشمزه ترین خوراکی پیشم باشه به اندازه همون سهم خودم میخورم... چون برام شده یه قانون.... شما باید فکرت رو نسبت به غذا خوردن تغییر بدی... پیاده روی باید جز برنامه روزانت باشه... خیلی راحته... روش بشقاب سالم رو داشته باش...