2777
2789
عنوان

تجربه جدید من، دیابت رو چجوری کنترل کنیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 53369 بازدید | 85 پست

خوراک کدو با زرشک 

اگر طعم کدو رو دوست دارین، امتحانش کنید.

کدو رو نگینی خورد کنید و با کمی روغن کنجد تفت بدین و با شعله متوسط اجازه بدین بپزه. وقتی کدوها طلایی شدن، چنتا گوجه رو خورد کنین و بهش اضافه کنید.نمک فلفل سباه موسیر ادویه های خوبی هستن. اگر فلفل سبز هم دارین،کمی حورد کنید و اجازه بدین گوجه ها هم اب بندازن و بعد اینکه آبش کشیده شد، نهایتا زرشک رو اضافه کنید.

کمی تفت بدین و بعد سرو کنید.

من برای 5 تا کدو ،دو تا گوجه و 3 قاشق زرشک استفاده میکنم.

سیر کننده است کالری زیادی نداره. با سبزی خوردن و نان جو میل کنید. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قندهای پنهان!

همیشه خودم فکر میکردم، سبزیجات بجز سیب زمینی معروف ،خوبن و منعی برای مصرفشون نبست. اما تجربه جدید من، برخی سبزیجات شاخص گلایسمی بالاییی دارن و حتی روش پخت هم میتونه شاخص گلایسمی رو بالا ببره.

خب سیبزمینی پخته بالاترین شاخص رو داراست و نخود فرنگی و ذرت و باقلا هم شاخص گلایسمی شون بالاست.

در واقع اینها به راحتی قند خون رو بالا میبرن و باید با احتیاط مصرف بشن.

نکته بعدی نحوه پخت اونهاست . هویج پخته شده نسبت به هویج خام شاخص بالاتری داره.

رژیم گرفتن هم در دیابت با افراد غیر دیابتی متفاوته و باید شاخص گلایسمی و نحوه ازاد شدن قند هم مورد توجه قرار بگیره.

سلام خانومی منم یه ساله دیابتی شدم 34 سالمه 

وقتی متوجه شدم قند ناشتام 139 بود.... 

آزمایشم رو تکرار کردم بازم ناشتا 126 بود ودوساعته 169

وای وان سی 5/9

خیلی ترسیدم.... خیلی 

افسردگی شدید گرفتم... 

وزنم 75 بود رژیم سخت گرفتم وورزش در حد نابودی رفتم..وزنم شد 56..  امیدم واز دست دادم...الان با دارو وقرص قند ناشتام  90 هست ودوساعته 78 وای وان سی 5/8 وزنم الان 60 هست 

از نظر روحی الان نسبت به قبل بهترم ولی از آینده میترسم. از عوارض قرص ها ودیابت....از لاغری بدم میاد... 

خسته شدم.... 

سلام خانومی منم یه ساله دیابتی شدم 34 سالمه  وقتی متوجه شدم قند ناشتام 139 بود....  آزما ...

سلام عزیزم. شما پری دیابت بودی.

الانم که قندت عالیه. نگران نباش.

من وزنم خیلی بالا بود.

الان 14 کیلو کم کردم ولی هنوز 15 کیلو دیگه دارم.

من بیشتر به لحاظ نوروپاتی اذیتم. سوزن سوزن شدن و گز گز انگشتان پا.

اینسری برم میخوام دارو بگیرم براش.

اضافه وزن که احتمالا نداری،قند رو رغگعایت کنی نیازت به دارو کم میشه . کم نکردی داروهات رو؟

من ناشتام ازمایشگاه 70 بود.

دستگاه خودم حدود 90

سلام عزیزم. شما پری دیابت بودی. الانم که قندت عالیه. نگران نباش. من وزنم خیلی بالا بود. الان 14 ک ...

اسی من دیابت ندارم اما چاقم خصپصا چاقی شکمی افت قند عصبی هم دارم اما قند بعد غذام به سرعت بالا میره 

دکتر نگفت دیابت داری اما قرص آکاربوز بهم داده.به نظرت چرا؟

همتا اسم خـودمه♥
اسی من دیابت ندارم اما چاقم خصپصا چاقی شکمی افت قند عصبی هم دارم اما قند بعد غذام به سرعت بالا میره& ...

متاسفانه پزسک ها علافه مند به پیشگیری نیستن. چاقی شکمی اخرش دیابته. 

ازمون قند ناشتا

قند دوساعته 

hA1C هم مهمه.

شما احتمالا پری دیابت هستین. رعایت نکنی دیابت میگیری. 

شروع کن به کاهش وزن.

من همیشه قند ناشتلم 70 بود ولی چیزی که مهمه من دچار تنبلی تخمدان بودم و هیچ پزشکی نگفت نهایتا متجر به دیابت نوع2 میشه. 

متاسفانه پزسک ها علافه مند به پیشگیری نیستن. چاقی شکمی اخرش دیابته.  ازمون قند ناشتا قند دوسا ...

ببین من قند ناشتام ۹۰همیشه 

سه روز بستری شدم و فقط آب خوردم.مدام قندم چک میشد تا۵۲هم رسید.ولی بعد که غذامو شروع کردم ی دفعه نیم ساعت بعد غذا شد ۱۸۰

متاسفانه الانم ناخواسته باردارم اکاربوز هم دکترم قطع کرد ولی میپرسیدم خب مگه من دیابت دارم که اینو میدی میگفت نه کمک میکنه لاغر شی.اما من هرچی سرچ کردم قرص دیابتهگ

همتا اسم خـودمه♥
ببین من قند ناشتام ۹۰همیشه  سه روز بستری شدم و فقط آب خوردم.مدام قندم چک میشد تا۵۲هم رسید.ولی ...

غذا چجوریه؟ حواست به قند های پنهان و شاخص گلایسمی هست؟

مبارکت باسه. خیلی حواست به تغذیه ات باشه 

غذا چجوریه؟ حواست به قند های پنهان و شاخص گلایسمی هست؟ مبارکت باسه. خیلی حواست به تغذیه ات باشه&nbs ...

فعلا که دارم وزن کم میکنم هیچی نمیتونم بخورم.به نظرت به دکترم بگم پیش دیابتم؟شاید بخواد ازمایشی چیزی بنویسه الان چهارده هفته ام.قند ناشتام نود بود 

ممنونم

همتا اسم خـودمه♥
سلام خانومی منم یه ساله دیابتی شدم 34 سالمه  وقتی متوجه شدم قند ناشتام 139 بود....  آزما ...

چجوری از 75رسیدی به 57 تو چند وقت؟ 

وزن شروع: 78/650، هدف اول:72🔒، هدف دوم:68🔒،هدف سوم :63🔒،هدف چهارم:58🔒هدف پنجم‌:55🔒(23کیلو کاهش وزن)، قد:168