رفتم دکتر مغزو اعصاب علائم سردردمو گفتم بعد یک هفته س تو چشمم لکه ی خون میوفته برام ام ار ای نوشت گفت شما یه مشکلی دارین ولی هرکاری کردم نگفت اگه تومورباشه چی؟اگه ام اس بود چی اگه بمیرم چی خدایا😔😭😭😭
متاهل متعهد🥰p❤️ من خوشبخت ترین ادم دنیا ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم یا الله اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم لطفا اقایون نیان تاپیک من
اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاهقلم دارم ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم
باید ام ار ای بشی ببینه چیه دیگ همینطوری الکی ک نمیتونه نظر بده
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
ولی مامانم اینجور بود چربیش بالابود حتی افتاد توخونه بردیمش بیمارستان😐
متاهل متعهد🥰p❤️ من خوشبخت ترین ادم دنیا ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم یا الله اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم لطفا اقایون نیان تاپیک من
باید ام ار ای بشی ببینه چیه دیگ همینطوری الکی ک نمیتونه نظر بده
اخه خیلی مطمئن گفت یه مشکلی داری بعداراجبش حرف میزنیم
خوندم عزیزم بدنت ظعف نداره ؟ ولی مامانم اینجور بود چربیش بالابود حتی افتاد توخونه بردیمش بیما ...
نه چربیم اینا خوبه
اره ضعیف هستم که ولی این سرگیچه هام با سرگیچه ضعیفی فرق داره
اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاهقلم دارم ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم
نه چربیم اینا خوبه اره ضعیف هستم که ولی این سرگیچه هام با سرگیچه ضعیفی فرق داره
چه فرقی؟