2777
2789

بچه ها من هفته ششم هستم

لکه بینی داشتم امروز ظهر رفتم دکتر و بهم شیاف پروژسترون داد

و گف هر شب استفاده کن

من گفتم شب استفاده کنم ولی الان دیدم یکم خون اومد ازم 

سریع شیاف رو استفاده کردم

واژینال استفاده کردم و زیاد نتونستم فشار بدم بره تو 🥺🥺اشکال نداره؟؟ 

خونریزی رو کم میکنه؟؟؟

توروخدا جواب بدین

اره ولی نی نی پلاس نصب کن اونجا سپال کن و دراز بکش دیکه

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نینی پلاس چیه یکم خونریزیم زیاده حس میکنم من خیلی استرس دارم

دراز بکش یبوست نشو پله ممنوع و حموم نرو دراز بکش رو تخت رابطه ممنوع.یه برنامس اونجا همه ای وی اف و گروه بارداری خطرناک و...هستن

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
دراز بکش یبوست نشو پله ممنوع و حموم نرو دراز بکش رو تخت رابطه ممنوع.یه برنامس اونجا همه ای وی اف و گ ...

اهان

باشه

من لکه بینی داشتم

ظهر سونو واژینال شدم به نظرت میشه این خونریزی بخاطر این باشه؟؟

آی من خیلی دارم میترسم

دراز کشیدم هیچ تکون نمیخورم🥺😭

فرق داره؟ به من گف واژینال  بعد من هموروئید هم دارم ترسیدم بسوزه اگ مقعدی استفاده کنم

فرق که نداره تشخیص دکتره دیگه من خطر پارگی کیسه اب داشتم با طول سرویکس کوتاه برای همین گفت مقعدی استفاده بشه بهتره

اهان باشه من لکه بینی داشتم ظهر سونو واژینال شدم به نظرت میشه این خونریزی بخاطر این باشه؟؟ آی من ...

هرچیزی ممکنه ولی واژینال دیگه نرو

مرسی جواب دادی🥺 ببخشیدا میگم این شیاف رو همون ابتدای واژن بذارم خوبه؟

ابتدا و انتها نداره واژن داخلش مثل داخل بادکنک و یه آلت مردونه مانند چیزی توش نیست از طریق اون دهانه وارد رحم میشه رحم و روده لمس نمیکنی که وقتی رفته تو دیگه درسته