سلام دوستان اولین بار هستش میخوام برم کربلا نیت کردم برای حاجت روایی پیاده برم خیلی ادم حساسی هستم زود خسته میشم و مریض وسواس دارم شدید کلا از شلوغی بیزارم ولی سپردم به امام حسین خودش یاری کنه و اینکه تنهایی میخوام برم همسفر ندارم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
🤣🤣خیییلی ترسناک بودن خدایی اصلا انگار اونا فیل بودن ما مورچه با ماشین های شاسی شون یکی هم اون بالا با اسلحه وایساده بود قشنگ موقعی ک نگات میکردن زرد میشدی🤣🤣😨
ی چیزایی هم میگفتن ما نمیفهمیدیم🤣
ت برو خدا پشت و پناهت نترس😂♥️♥️
بعضی #دوستت دارم ها بی #فایدست مثل #موفق باشید های #آخر برگه #امتحانی...!🤌🏻
نترس بابا.انقد احترام نگه میدارن ک نگو.فقط سعی کن بیشتر تو موکبایی بری ک ایرانی زیاده اینطوری راحت تری.از ایرانیایی ک بغلت رد میشنم میتونی کمک بگیری .البته از مرز تا نجف با ماشین میرن معمولا از نجف تا کربلا پیاده.کامیونای زیادی ام هستن ک کسایی ک خسته ان و میبرن انقد تکوناش شدیده ولی خیلییییی باحاله😂
برای ظهور نجات دهنده همه مظلومای دنیا صلوات.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم
ما يه مدرسه دور فكر كنم اون سال بودم در هر حال با همسرم يه راه نسبتا طولاني رفته بوديم وسط جمعيت و شلوغي يه مسيري ماشين رو هم نبود خسته شده بودم اين ماجرا برا خود كربلاس يهو يه ماشين فكر كنم تويوتا دو كابين بود نگه داشت و منو همسرمو سوار كرد و تا نزدي نزديك حرم بردم نميدونم كي بود شايد خادمي چيزي بود اما اونجا تو اين ايام خيلي با محبتن
بارها سر بردن ما به خونشون باهم بحث ميكردن همه ميخاستن مادر ببرن خونشون منظورم از ما زواره
میشه منم یادکنی؟ ب امام حسین بگو آبرو این دوتا جوون رو بخر زودتر برن سر خونه زندگی شون
خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین.
اخه سر زایر دعوا دارن با زور میخوان ببرنت تو خونه پذیرایی کنن.ببین هر پنجاه قدم ی چیزی دارن پخش میکنن بستنی شربت ساندویج کباب پلو و خورشت خدماتی مث دوختن کوله و کفش پاره زایرا.یا ماساژ پای زایرا.اصلا انگار اونجا همه همدیگه رو میشناسن
برای ظهور نجات دهنده همه مظلومای دنیا صلوات.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم