2777
2789
عنوان

اربعین ۱۴۰۲

| مشاهده متن کامل بحث + 6368 بازدید | 103 پست

بچم و نمیتونه کسی نگه داره.کوچیکه و بیقرار

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنید📿عایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند.🕋🕋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناراحتی قلبی دارم.میترسم عمرم کفاف نده.ولی توکل بخدا

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنید📿عایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند.🕋🕋

سلام منم پارسال اربعین کربلا پیاده روی رفتم هیچ بار اضافی با خودت نبر فقط یک دست لباس  مواد غذایی تو مسیر فراوان هست به نظر من لیوان و قاشقدچنگالم نبر چون اونجا تمام موکبا که غذا میدن یک بار مصرف دارن 

هرچه بارت سبکتر پیاده روی راحتر فقط یه شامپو متوسط باخودت ببر هم موهاتو باهاش بشور هم تنت و لباسات اینجوری کولت سبکتره 

سلام منم پارسال اربعین کربلا پیاده روی رفتم هیچ بار اضافی با خودت نبر فقط یک دست لباس  مواد غذا ...

من امروز میخوام برم 

کربلا که رسیدید اونجا چطور بود؟ 

حسینه و موکل و شلوغی اینا توروخدا توضیح بدید 

✓ امسال چون هوا گرمه بیشتر توی شب پیاده روی کن و از ساعت ده صبح تا پنج بعد از ظهر رو استراحت کن 

✓اگه موکب تمیز  پیدا کردی که اوکی ولی سعی کن توی خونه ها بیشتر بری که خانواده ی دیگه هم هستند هم تمیز تره هم امن تر 

✓سعی کن توی راه با خانم های که مثل خودت هستند همراه بشی اینطوری خیلی بهتره خیلی جاها چند نفر دیگه همراهت باشند بهتره 

✓بنظرم یه جاهایی که خسته میشی با ماشین ها یا موتور های که اونجا هست مثلاً ۲۰۰تا یا بیشتر و کمتر رو با اونها بری 

✓یه جایی مسیر کربلا دوراهی میشه مسیر طریق العلما از بین نخلستان ها می‌ره و بیشتر محلی هست اونجا هم چون امسال هوا خیلی گرمه خوبه ولی وسیله نقلیه دیگه نداره 

✓بنطرم اول برو کربلا و کاظمین یا فقط کربلا بعد دوباره برگرد و پیاده روی کن تا جایی که میتونی چون اونجوری میخوری به شلوغیا و اذیت میشی اگه باره اولته دل زده میشی 

✓این نکته توی ذهنت باشه اربعین بیشتر برای پیاده روی هست و نه زیارت خیلی کامل چون بشدت شلوغه 

✓اگه بتونی ازاین روکش های که توی بیمارستان هست با خودت ببر جا کمتر میگیره و وقتی میخوای بخوابی روی رخت خواب ها بکشی و یه ملافه برای روت همین کافیه و اصلا وسایل سنگین و لباس زیاد تبر چون کلا یه لباس خواب و یه مانتو و لباس اضافی کافیه 

دخترا راست میگن عربا به عبا گیر میدن کسی تجربه ای داره؟؟

نه اصلا گیر نمیدن ولی انگار بعضی هاشون خوب نمیدونن عبا پوشیدن رو ولی من پارسال همسفری هامون با عبا بودن به نگاه چپ هم بهشون نکردند