2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم حتما ببرش دکتر و داروهای رو به موقع بده من پسر دومم ورم داشت برطرف شد بردم دکتر یه شربت دیگه نوشت براش

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
گلم حتما ببرش دکتر و داروهای رو به موقع بده من پسر دومم ورم داشت برطرف شد بردم دکتر یه شربت دیگه نوش ...

چه شربتی این پسرم من دارو نمیخوره اصلا سفالکسین داده بزور بهش دادم دارم میمیرم از غصه

پماد اره ولی حموم فقط دیروز بردم

هرروزبایددوش میگرفت حلقه تا۱۲ روزوقت داره بیافته تاده روزاگه نیافتادببرهمونجاکه ختنه کردن درش میارن کمی التهاب عادیه چون جراحی شده ولی ورم رونمیدونم ببرنشون بده توحموم باصابون زردبشوری زودترخوب میشه

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

چه شربتی این پسرم من دارو نمیخوره اصلا سفالکسین داده بزور بهش دادم دارم میمیرم از غصه

گلم  برای عفونت بود فک کنم سفیکسیم  یا همون سفالکسین بود تو این مایه ها بود اول آموکسی کلاو داده بود که بعد ورم گفت اینو بده دارو ها و پماد خیلی خیلی مهمه

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم