الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تازه اینم سرخود بردم دکترش گفت تا ده روز اب نخوره😔پمادم نداد😭😭
وای اون چه دکتر بی عقلیه،والا ما هر کی تو دوره بریامون ختنه کردن اینجوری چند روزه حلقه افتاده، حتی یکی از آشنایان حلقه نمیفتاد بهش گفتن باید تند تند ببری برد خداروشکر زود افتاد
من پسرمو ۲۳ روزش بوده با حلقه هم بوده ولی اصلا اینجوری نبود و اینکه راحت ادرار میکنه
فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)
فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)
بخدا از صبحه که نگران بچتم خواهشا تونستی بیا بگو حالش چطوره