2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا تو قیمه اینقدر ادویه میزنن اه آدم بدش میاد گلاب هم دیدم میریزن تو قیمه یه همسایه داشتیم یکم گلاب میریزه تو قیمه! ادویه کاری پودر غوره... وای هر چی دم دستمون هست رو نباید بریزیم تو کوکو و کتلت خصوصا وقتی مهمون داریم من دوس دارم همه چیز با اصول خودش باشه
چند مدل شد از امشب هر دفعه یه مدل درست میکنم امشب تخم مرغو میزنم .کالباسم که خودم اکثر اوقات میزدم ولی ایندفعه حذفش میکنم وآب مرغم تو سس استفاده میکنم.موادمم همیشه رنده میکردم همشونو ایندفعه میکسشون میکنم خدا کنه خوب بشه
یا مثلا هویج و ذرت تو ماکارونی. خب ماکارونی یعنی گوشت چرخکرده پیاز و رب... نه اینکه یه عالمه ادویه بریزی و ذرت و هویج و سیب زمینی سرخ کرده و..... نهایت یه قارچ یه ذره فلفل دلمه برخی چیزها رو عجیب میکنن . .