2777
2789
عنوان

ناراحت شدن از حرف ی بچه 6 ساله

161 بازدید | 8 پست

من چشمام خیلی ضعیفه نمره اش دو رقمیه 

به قول معروف عینک ته استکانی میزنم😢 

امشب سر شام بودیم دختر همسایه هم اومده بود خونمون 

جلو شوهرم گفت 

خاله چقدر چشمات ریزه از پشت عینک 

منم لبخند زدم بهش گفتم آره خاله😭😭😭😭😭

وقتی اون بچه اونجوری گفت شوهرم یه نگاهی بهم کرد 

منم اشک تو چشمم جمع شد😭😭 

خسته شدم از بس بهم میگن چقدر شیشه عینکت کلفته 

شمارش چند چشات چقدر ریزه😭😭😭بخدا من خودم اینارو میدونم و کاری ازم بر نمیاد 😭😭

اینکه بچه بود ولی 

نمیدونم چرا بعضیا دوست دارن زخم زبون بزنن 😭😭😭😭

عزیزم بچه که منظوری نداشته ولی کلا عمل کن چشم هاتو راحت میشی. یا برای تنوع گاهی لنز طبی بزار. الان خیلی از مشکلات حل شدنیه دیگه ناراحتی نداره

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میفهممخیلی سخته ولی تا وقتی که خودت به عنوان یه نوع ضعف بهش نگاه میکنی و اونو یه نوع نقص میدونی.برات عادی باشه.ما هیچ کدوم کامل نیستیم بعضیامون در روح و روانمون یه بخشی کم هست و بعضیا در جسممون.اینو قبول داری که هیچ کس کامل نیست دیگه.

بعدشم اگر راه درمان داره و امکانش لیزیک کن.به نظرم چون خودت داری اذیت میشی هزینه اشو هر جور شده جمع کن و اگه امکانش برا شما وجود داره از نظر جسمی لیزیک کن.

چشمم چون شمارش دو رقمی هست ۱۴ لیزیک و لازک نمیشه انجام داد

خب پس بیخیال باش و زندگیتو کن.ببین هر کسی درخور فهم و شعورش یه چیزی میندازه دیگه.نمیگم سخت و ناراحت کننده نیست حرفای مردم ولی ما باید انقدر اعتماد بنفس داشته باشیم که ذره ای در ما هلل ایجاد نشه.من دیدم حتی بعضیا خودشونم با خودشون شوخی میکنن.

منم کلی نقص ظاهری دارم ولی سعی کردم در اخلاق و رفتار و باقی قسمتهای شخصیتم انقدر رشد کنم که اون نقص به چشم نیاد.

بعدشم خداییش عینک داشتن الان مشکل نیست که.