سیبزمینی۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 594 عنوان شنیدین کسی تو کمپ فوت کنه؟ 1051 بازدید | 37 پست همسرم فردا قراره بره کمپ بستری شه برای ترک همش میگه من زنده برنمیگردم اونجا میمیرمشنیدین کسی تو کمپ از درد خماری بمیره؟ من خیلی چیزا راجب تو می دونم: ۱-یک انسانی👩🏻🦰 ۲-داری اینو می خونی 👩🏻 ۳-الان بیداری🙂 ۴-وقتی زبونتو میاری بیرون نمی تونی بگی «ژ» 😋 ۵-الان امتحان کردی 😅 ۷-الان خندیدی😂 ۸-اصلا متوجه نشدی که شماره «۶»رو جا انداختم 🖍 9-رفتی چک کردی ✏️ ۱٠-دوباره خندیدی😅 ۱۱-نفهمیدی یه شماره رو دوبار نوشتم ✌🏻 ۱۲-رفتی چک کردی و پیداش نکردی 🤦🏻♀️ ۱۳-دوباره خندیدی😅 ️ 1402/05/07 | 19:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لوموس عضویت: 1401/05/14 تعداد پست: 4572 نه کنم هر شب دعایی کز دلم بیرون رود مهرت ، ولی آهسته میگویم / istp
سیبزمینی۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 594 ن بابا داره ترحم میخره بذار بره کسی فوت نمیکنه منم همینو میگم بهش من خیلی چیزا راجب تو می دونم: ۱-یک انسانی👩🏻🦰 ۲-داری اینو می خونی 👩🏻 ۳-الان بیداری🙂 ۴-وقتی زبونتو میاری بیرون نمی تونی بگی «ژ» 😋 ۵-الان امتحان کردی 😅 ۷-الان خندیدی😂 ۸-اصلا متوجه نشدی که شماره «۶»رو جا انداختم 🖍 9-رفتی چک کردی ✏️ ۱٠-دوباره خندیدی😅 ۱۱-نفهمیدی یه شماره رو دوبار نوشتم ✌🏻 ۱۲-رفتی چک کردی و پیداش نکردی 🤦🏻♀️ ۱۳-دوباره خندیدی😅 ️
کروناگمشو عضویت: 1399/04/30 تعداد پست: 5676 اونجوری میگه دلت به رحم بیاد . هیچی نمیشه .امیدوارم جواب بده و بعداز برگشتنش دیگه سراغش نره من به دردهایم میگویم هییییس🤫🤐
مادرشوهربلاگرفته عضویت: 1402/01/09 تعداد پست: 7291 از درد وخماری نه کسی نمردهولی کتکش زدن تو کمپ ، بعد انداختنش تو استخر اب یخ ایست قلبی کرد و مرد .روزخوش
xsxx عضویت: 1402/04/24 تعداد پست: 1346 چی مصرف میکنه؟اجی اونجا امپول میزنن بهشون قرص میدن نمیزارن چیزیشون شه ولی کمپ اجباری اذیت میکنن اون کشتی گیره قهرمان المپیک بود نمیدونم یادتونه یانه اون بنده خدارو بی قراری میکرد زدنش فوت کرد دل را سرشوقی اگرم هست تو انی❤F❤
hey_hey عضویت: 1397/10/29 تعداد پست: 35078 آره یکی بود ولی سنش بالا بود بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
سیبزمینی۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 594 اونجوری میگه دلت به رحم بیاد . هیچی نمیشه . امیدوارم جواب بده و بعداز برگشتنش دیگه سراغش نره ممنون گلم انشالله من خیلی چیزا راجب تو می دونم: ۱-یک انسانی👩🏻🦰 ۲-داری اینو می خونی 👩🏻 ۳-الان بیداری🙂 ۴-وقتی زبونتو میاری بیرون نمی تونی بگی «ژ» 😋 ۵-الان امتحان کردی 😅 ۷-الان خندیدی😂 ۸-اصلا متوجه نشدی که شماره «۶»رو جا انداختم 🖍 9-رفتی چک کردی ✏️ ۱٠-دوباره خندیدی😅 ۱۱-نفهمیدی یه شماره رو دوبار نوشتم ✌🏻 ۱۲-رفتی چک کردی و پیداش نکردی 🤦🏻♀️ ۱۳-دوباره خندیدی😅 ️
سیبزمینی۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 594 آره یکی بود ولی سنش بالا بود چندسالش بود؟ من خیلی چیزا راجب تو می دونم: ۱-یک انسانی👩🏻🦰 ۲-داری اینو می خونی 👩🏻 ۳-الان بیداری🙂 ۴-وقتی زبونتو میاری بیرون نمی تونی بگی «ژ» 😋 ۵-الان امتحان کردی 😅 ۷-الان خندیدی😂 ۸-اصلا متوجه نشدی که شماره «۶»رو جا انداختم 🖍 9-رفتی چک کردی ✏️ ۱٠-دوباره خندیدی😅 ۱۱-نفهمیدی یه شماره رو دوبار نوشتم ✌🏻 ۱۲-رفتی چک کردی و پیداش نکردی 🤦🏻♀️ ۱۳-دوباره خندیدی😅 ️
سیبزمینی۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 594 چی مصرف میکنه؟اجی اونجا امپول میزنن بهشون قرص میدن نمیزارن چیزیشون شه ولی کمپ اجباری اذیت میکنن اون ... هروئین خودش میخواد بره ینی من مجبورش کردم ولی باید بره من خیلی چیزا راجب تو می دونم: ۱-یک انسانی👩🏻🦰 ۲-داری اینو می خونی 👩🏻 ۳-الان بیداری🙂 ۴-وقتی زبونتو میاری بیرون نمی تونی بگی «ژ» 😋 ۵-الان امتحان کردی 😅 ۷-الان خندیدی😂 ۸-اصلا متوجه نشدی که شماره «۶»رو جا انداختم 🖍 9-رفتی چک کردی ✏️ ۱٠-دوباره خندیدی😅 ۱۱-نفهمیدی یه شماره رو دوبار نوشتم ✌🏻 ۱۲-رفتی چک کردی و پیداش نکردی 🤦🏻♀️ ۱۳-دوباره خندیدی😅 ️
سیبزمینی۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 594 از درد وخماری نه کسی نمرده ولی کتکش زدن تو کمپ ، بعد انداختنش تو استخر اب یخ ایست قلبی کرد و مرد ... رفتم کمپ صحبت کردم گفتن نه کتک داریم نه آب سرد من خیلی چیزا راجب تو می دونم: ۱-یک انسانی👩🏻🦰 ۲-داری اینو می خونی 👩🏻 ۳-الان بیداری🙂 ۴-وقتی زبونتو میاری بیرون نمی تونی بگی «ژ» 😋 ۵-الان امتحان کردی 😅 ۷-الان خندیدی😂 ۸-اصلا متوجه نشدی که شماره «۶»رو جا انداختم 🖍 9-رفتی چک کردی ✏️ ۱٠-دوباره خندیدی😅 ۱۱-نفهمیدی یه شماره رو دوبار نوشتم ✌🏻 ۱۲-رفتی چک کردی و پیداش نکردی 🤦🏻♀️ ۱۳-دوباره خندیدی😅 ️
sita3256 عضویت: 1401/04/07 تعداد پست: 1348 بهش بگو عمر دست خداست،کسی که وقت مرگش برسه فرقی نداره کجا باشه