2777
2789
عنوان

شنیدین کسی تو کمپ فوت کنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1111 بازدید | 37 پست
ایشالا ایشالا هر کس گرفتار این لعنتیه پاک بشه 

خدا ازدهنت بشنوه

من خیلی چیزا راجب تو می دونم:  ۱-یک انسانی👩🏻‍🦰 ۲-داری اینو می خونی 👩🏻 ۳-الان بیداری🙂 ۴-وقتی زبونتو میاری بیرون نمی تونی بگی «ژ» 😋 ۵-الان امتحان کردی 😅 ۷-الان خندیدی😂 ۸-اصلا متوجه نشدی که شماره «۶»رو جا انداختم 🖍 9-رفتی چک کردی ✏️ ۱٠-دوباره خندیدی😅 ۱۱-نفهمیدی یه شماره رو دوبار نوشتم ✌🏻 ۱۲-رفتی چک کردی و پیداش نکردی 🤦🏻‍♀️ ۱۳-دوباره خندیدی😅 ️
خب پس نگران نباش سفارش کن غذا خوب بدن بهش ، انشالله چیزی نمیشه توکل کن بهخدا❤

ممنون عزیزم انشالله

من خیلی چیزا راجب تو می دونم:  ۱-یک انسانی👩🏻‍🦰 ۲-داری اینو می خونی 👩🏻 ۳-الان بیداری🙂 ۴-وقتی زبونتو میاری بیرون نمی تونی بگی «ژ» 😋 ۵-الان امتحان کردی 😅 ۷-الان خندیدی😂 ۸-اصلا متوجه نشدی که شماره «۶»رو جا انداختم 🖍 9-رفتی چک کردی ✏️ ۱٠-دوباره خندیدی😅 ۱۱-نفهمیدی یه شماره رو دوبار نوشتم ✌🏻 ۱۲-رفتی چک کردی و پیداش نکردی 🤦🏻‍♀️ ۱۳-دوباره خندیدی😅 ️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا همش دنبال اینه منصرفم کنه منم گفتم یا کمپ یا طلاق

اره متوجه هستم چی میگی نمونش بابای خودمه قراره ۲۰ ساله ترک کنه ولی توروخدا کمکش کن شوهرت ترک کن باهاش مهربون باش نزار فکرش بره سمت مواد اگ پولشوداری بزار دودوره بمونه

اره متوجه هستم چی میگی نمونش بابای خودمه قراره ۲۰ ساله ترک کنه ولی توروخدا کمکش کن شوهرت ترک کن باها ...

فلا قراره سی روز بمونه ولی آخه بیشتر بمونه همه مشتریاش از دست میره چون مغازه داره

فلا قراره سی روز بمونه ولی آخه بیشتر بمونه همه مشتریاش از دست میره چون مغازه داره

انشالله ک ب حق علی پاک برگرده فقط اون دوستایی ک ازشون جنس میگرفتوشمارشونوپاک کن تومغازشم بگرد اگ چیزی ازقبل مونده پاک کن کلا خاطرات جدیدبسازبراش

انشالله ک ب حق علی پاک برگرده فقط اون دوستایی ک ازشون جنس میگرفتوشمارشونوپاک کن تومغازشم بگرد اگ چیز ...

با مشاور در ارتباطم اونم گفته همه اینکارارو انجام بدم فقط چون آستانه تحملش خیلی پایینه وقبلا توخونه ترک کرده تشنج کرده نگرانم

با مشاور در ارتباطم اونم گفته همه اینکارارو انجام بدم فقط چون آستانه تحملش خیلی پایینه وقبلا توخونه ...

ن عزیزم توخونه درمان نمیشه ولی تو کمپ مطمن باش اگ حالش بدبشه کسایی هستن ک ب دادش برسن اصلا نگران نباش

ن عزیزم توخونه درمان نمیشه ولی تو کمپ مطمن باش اگ حالش بدبشه کسایی هستن ک ب دادش برسن اصلا نگران نبا ...

انشالله ک سالم برگرده