2777
2789
عنوان

شنیدین کسی تو کمپ فوت کنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1111 بازدید | 37 پست
هروئین خودش میخواد بره ینی من مجبورش کردم ولی باید بره

حتما بفرستش این حرفایه مسخرشم گوش نده برم برنمیگردم چیه اخه هیچیش نمیشه

دل را سرشوقی اگرم هست تو انی❤F❤

بگو یا ترک یا مرگ داماد من همینو گفت رفت خداروشکر پاک شد من ندیدم خیلی کم پیش میاد اونم کهولت سن یا بیماری خاصی داشته باشن

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش بگو عمر دست خداست،کسی که وقت مرگش برسه فرقی نداره کجا باشه

آره منم گفتم تواینجوری پیش بری قطعا میمیری ب خاطر مصرف مواد پس یا برو پاک شو یا خاک شو

من خیلی چیزا راجب تو می دونم:  ۱-یک انسانی👩🏻‍🦰 ۲-داری اینو می خونی 👩🏻 ۳-الان بیداری🙂 ۴-وقتی زبونتو میاری بیرون نمی تونی بگی «ژ» 😋 ۵-الان امتحان کردی 😅 ۷-الان خندیدی😂 ۸-اصلا متوجه نشدی که شماره «۶»رو جا انداختم 🖍 9-رفتی چک کردی ✏️ ۱٠-دوباره خندیدی😅 ۱۱-نفهمیدی یه شماره رو دوبار نوشتم ✌🏻 ۱۲-رفتی چک کردی و پیداش نکردی 🤦🏻‍♀️ ۱۳-دوباره خندیدی😅 ️
ساکن کجایین؟

خراسان

من خیلی چیزا راجب تو می دونم:  ۱-یک انسانی👩🏻‍🦰 ۲-داری اینو می خونی 👩🏻 ۳-الان بیداری🙂 ۴-وقتی زبونتو میاری بیرون نمی تونی بگی «ژ» 😋 ۵-الان امتحان کردی 😅 ۷-الان خندیدی😂 ۸-اصلا متوجه نشدی که شماره «۶»رو جا انداختم 🖍 9-رفتی چک کردی ✏️ ۱٠-دوباره خندیدی😅 ۱۱-نفهمیدی یه شماره رو دوبار نوشتم ✌🏻 ۱۲-رفتی چک کردی و پیداش نکردی 🤦🏻‍♀️ ۱۳-دوباره خندیدی😅 ️
بگو یا ترک یا مرگ داماد من همینو گفت رفت خداروشکر پاک شد من ندیدم خیلی کم پیش میاد اونم کهولت سن یا ...

انشالله اینم پاک برگرده و پاک بمونه

ن ولی همون روز ک برگشت ازکمپ توی خونه فوت کرد

دوباره همون روز تریاک خام خورد و چون بدنش پاک شده بود فک کنم سنکوب کرد دقیق نمیدونم

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....
حتما بفرستش این حرفایه مسخرشم گوش نده برم برنمیگردم چیه اخه هیچیش نمیشه

همش میخواد عقب بندازه رفتنشو منم پامو کردم تو ی کفش

انشالله اینم پاک برگرده و پاک بمونه

ایشالا ایشالا هر کس گرفتار این لعنتیه پاک بشه 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
بهش امید بده از نگرانی و استرس خودش اینو میگه از اومدنش بگو و اینده اش امیدوار بشه

بقران دائم درگوشش از آیندمون حرف میزنم اگه پاک باشه ما میتونیم بهترین زندگی رو بسازیم

ن ولی همون روز ک برگشت ازکمپ توی خونه فوت کرد دوباره همون روز تریاک خام خورد و چون بدنش پاک شده بود ...

حتما همینطور بوده

ببقشید اما شوهرت داره اینومیگ دلت بسوزه نفرستیش اما باهاش صحبت کن ک با دل خودش بره وسلامت بشه ب حق ع ...

دقیقا همش دنبال اینه منصرفم کنه منم گفتم یا کمپ یا طلاق