2777
2789
عنوان

دوری دختر از پدر

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 27 پست
من یک خانه توی شهرستان به نام خودم دارم ، یک پراید هم دارم ، طلا هم کمی دارم ولی من نمی خوام مهریه ب ...

عزیزم اصلا به دارایی های شما ربطی ندلره اصلا شپا قارون ،ولی اون باید وظیفه اش رو انجام بده و حداقل خرج بچه و خونه رو بذاره حتما برو شکایت کن به هیچ وجه کوتاه نبا

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب میگفتی مگه روز اول کور بودید؟؟؟

من سر کار میرفتم ، البته استخدام نبودم ، برادرشوهرهام کارم را ازم گرفتند گفتند استخدامی خوبه ، من ولی بچه ی کوچک داشتم آزمون ندادم ، الآن هم خیلی بچه ام تنهاست و گرنه بیشتر می رم سر کار ، بعد هم شوهرم ندار نیست اصلا 

طمعکار هستند خانواده شون

وا مگه همه دخترهای خودشون استخدامن؟من سه تا جاری دارم همه خاته دارتحصیلات زیر دیپلم.من کارمندم و ارس ...

دختر خودش نمیره سر کار میگه میخواد چه کار؟؟؟ نوه های دختریش همه شون بیکار، بعد عروس هاش میرن سر کار  

وا مگه همه دخترهای خودشون استخدامن؟من سه تا جاری دارم همه خاته دارتحصیلات زیر دیپلم.من کارمندم و ارس ...

خاله ی شوهرم دختر خودش با فوق لیسانس خانه دار است ، بعد عروس هاش کارمند، بعد میگه عروسم شیرش را دوشید داد به مادرش رفت سر کار، یک عروس خانه دار داره ، اون عروس را با نوه راه  نمیده خانه ، بعد پسرش تنهایی میره خانه ی باباش

نوشته بودی خانه حدس زدم همدانی یا کرمانشاهی باشی.همسرت به خاطر کارش نمیاد مونده خونه مادرش؟

توی شهرستان یک باغ داره، یک جورایی من پول آب و نهال اونجا را دادم ، برای باغ میره ، نه تابستان تعطیل است و عیدها کلا میره شهرستان ، 

نوشته بودی خانه حدس زدم همدانی یا کرمانشاهی باشی.همسرت به خاطر کارش نمیاد مونده خونه مادرش؟

حدس خودم اینه چون نمیرم شهرستان ناراحته ، 

ولی اونجا خیلی مرد نامحرم هست 

پنج تا داماد خواهر شوهرم داره

پسرهای خواهر مادرشوهرم 

پسرهای برادر مادرشوهرم

برادر شوهرهام

من دخترم نوجوان است ، اونجا خیلی معذبم

قبلا کوچک بود زیادتر می رفتم

این مردها به مادرشوهرم محرمند و در خانه اش ۲۴ ساعته بازه،  ولی به من و دخترم نامحرمند و اینکه اصلا حریم نداریم اونجا