2777
2789
عنوان

دوری دختر از پدر

327 بازدید | 27 پست

شوهرم یک ماهه رفته خانه ی مادرش، نه زنگ زده، نه پول کافی برام ریخته ، تا الآن دو میلیون و نیم از خواهرم گرفتم،  خودش هم قبل از رفتن سی میلیون از خواهرم قرض گرفته برای بدهی بانکش ، درخواست وام داده بود ، خانه قرار بوده اجاره بده ، نه پول خواهرم را داده نه زنگ زده من را بلاک  کرده ، حال دخترم هم خوب نیست ، امروز زنگ زدم مادرشوهرم گفتم بچه مریضه، برادرشوهرم اونجا بود گفتم گوشی را بهش بده،  نگرفت،  شوهرم گفته نه میام نه خرجی میدم 

فردا از متخصص برای دخترم وقت گرفتم ، آزمایش خون هم داره، 

من ناراحت بچه ام ، حتی این مدت به بچه اش تلفن نزده 

هرزکاهی شکر میکنم ک با پدرم زیاد صمیمی نیستم،بعد ازدواج و اینا دیگه سخت نیست برام

بهم گفت:«تو خوشت میاد از دیگران مراقبت کنی چون اون بخشی از وجود خودت رو التیام می‌ده که نیاز داشت یکی ازت مراقبت کنه ولی نشد!» ⁦:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در خواست نفقه دادگاه

من اگه بودم شاید

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)

دخترا وابسته پدرشونن شاید به خاطر همین مریض شده فردا برو درخواست نفقه کن

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
کلا از روز اول بهانه ی خودش و برادراش این بود چرا زنت استخدام نیست ، حالا که استخدام نیست خرج نکنه

وا مگه همه دخترهای خودشون استخدامن؟من سه تا جاری دارم همه خاته دارتحصیلات زیر دیپلم.من کارمندم و ارسد والا من ازهمشون کمترخرج میکنم اونا خیلی ولخرجن این چه ربطی به استخدام داره

هر مشکلی هم که داشته باشید بیخود کرده رفته و سراع نمیگیره برو ازش شکایت کن 

من یک خانه توی شهرستان به نام خودم دارم ، یک پراید هم دارم ، طلا هم کمی دارم ولی من نمی خوام مهریه ببخشم برای همین تا حالا نه منزل را ترک کردم برم خانه ی بابام نه ازش شکایت کردم ،