2777
2789
عنوان

دوری دختر از پدر

327 بازدید | 27 پست

شوهرم یک ماهه رفته خانه ی مادرش، نه زنگ زده، نه پول کافی برام ریخته ، تا الآن دو میلیون و نیم از خواهرم گرفتم،  خودش هم قبل از رفتن سی میلیون از خواهرم قرض گرفته برای بدهی بانکش ، درخواست وام داده بود ، خانه قرار بوده اجاره بده ، نه پول خواهرم را داده نه زنگ زده من را بلاک  کرده ، حال دخترم هم خوب نیست ، امروز زنگ زدم مادرشوهرم گفتم بچه مریضه، برادرشوهرم اونجا بود گفتم گوشی را بهش بده،  نگرفت،  شوهرم گفته نه میام نه خرجی میدم 

فردا از متخصص برای دخترم وقت گرفتم ، آزمایش خون هم داره، 

من ناراحت بچه ام ، حتی این مدت به بچه اش تلفن نزده 

هرزکاهی شکر میکنم ک با پدرم زیاد صمیمی نیستم،بعد ازدواج و اینا دیگه سخت نیست برام

بهم گفت:«تو خوشت میاد از دیگران مراقبت کنی چون اون بخشی از وجود خودت رو التیام می‌ده که نیاز داشت یکی ازت مراقبت کنه ولی نشد!» ⁦:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در خواست نفقه دادگاه

من اگه بودم شاید

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)

دخترا وابسته پدرشونن شاید به خاطر همین مریض شده فردا برو درخواست نفقه کن

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
کلا از روز اول بهانه ی خودش و برادراش این بود چرا زنت استخدام نیست ، حالا که استخدام نیست خرج نکنه

وا مگه همه دخترهای خودشون استخدامن؟من سه تا جاری دارم همه خاته دارتحصیلات زیر دیپلم.من کارمندم و ارسد والا من ازهمشون کمترخرج میکنم اونا خیلی ولخرجن این چه ربطی به استخدام داره

هر مشکلی هم که داشته باشید بیخود کرده رفته و سراع نمیگیره برو ازش شکایت کن 

من یک خانه توی شهرستان به نام خودم دارم ، یک پراید هم دارم ، طلا هم کمی دارم ولی من نمی خوام مهریه ببخشم برای همین تا حالا نه منزل را ترک کردم برم خانه ی بابام نه ازش شکایت کردم ،