2777
2789

به نظرم نوسان خلق دارن.این حجم عصبانیت وازونور گذشت ومهربانیش  طبیعی نیست.

برو روانپزشک یا روانشناس خصوصیاتشو همراه اون خشم های انفجاریش بگو .

یا افسردگی   تک قطبی  یا دوقطبی دارن که همراهش وسواس فکری هم دارن .

درکش کن وصبوری باش ولی حتما مراجعه کن.

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنیدhttps://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

مگه بچه برای خودته فقط؟؟؟یعنی بچه اون نیست؟؟چرا همه کاراش باید به پای تو باشه؟؟

از کوچیکترین کار تا بزرگ ترین کار بنداز گردنش بگو بچتو جمع کن این همه زحمت کشیدم تو هم بکش فردا بزرگ شد نگم بابات هیچ کاری تا حالا برات نکرده ،بزار خودش بفهمه سخته و پیش میاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دلم منم شرایطم مثل شماست بعدش کلا میفته رو معذرت خواهی ،فک کنم یه مشاور خوب بتونه کمک کنه منم ا ...

دقیقا بهش گفتم مشاور فقط

خدایا شکرت❤🌿مهم نیست که چقدر تحصیل کرده ای ، چقدر با استعدادی یا چقدر ثروتمندی ، نحوه رفتارت با دیگران خود همه چیز را راجع به تو می گوید..التماس دعا دارم🌹
اگه قبول میکنه حتما پیش یه روانشناس یا روانپزشک برید چون این ادما هیچوقت درست نمیشن .دیدم تجربش کردم ...

بهش گفتم و قبول کرده

تا ببینیم

خدایا شکرت❤🌿مهم نیست که چقدر تحصیل کرده ای ، چقدر با استعدادی یا چقدر ثروتمندی ، نحوه رفتارت با دیگران خود همه چیز را راجع به تو می گوید..التماس دعا دارم🌹

ببین عزیزم شوهر من عصبی هست هم نیست 

چون بیشتر خودم لجبازی میکنم باهاش خودمم قبول دارم اما خونسرد هست اما می‌بینی آتیش میگیره 

اما تو با این همه ساختن با رفتار های این 

چرا باید جلو بقیه سرت داد بزنه 

یعنی باور کنیم از دوست داشتن دخترش هست ؟ 

یا سر موضوع های دیگه هم همینجوری برخورد می‌کنه ؟ 

این ک حالا پشیمونه و ازت معذرت خواهی کرده 

بهش بگو یا میای با هم بریم پیش یه روانپزشک یا منو از دست میدی ؟ 

راستی چند بچه دارین ؟

ببین عزیزم شوهر من عصبی هست هم نیست  چون بیشتر خودم لجبازی میکنم باهاش خودمم قبول دارم اما خون ...

ببین کلا توی عصبانیت بدترین رفتار رو نشون میده، و دقیقا وقتی خشمش خالی شد سریع میاد معذرت خواهی

دیروز از یه عالمه چیز عصبی بود و همه رو سر من خالی کرد

من واقعا آدم لجبازی نیستم

گاهی اوقات جوابشو میدم که اونم بسکه بهم فشار بیاد دیگه

تازه میگه وقتی من عصبانی ام نمک رو زخمم نباش کلا جوابمو نده تا من اروم بشم

ولی خب منم ادمم دیگه تا یه حدی میتونم ساکت باشم

یه دونه بچه داریم عزیزم خدا حفظش کنه همین رو 

ببین کلا توی عصبانیت بدترین رفتار رو نشون میده، و دقیقا وقتی خشمش خالی شد سریع میاد معذرت خواهی دیر ...

ببین بخدا این مدلی عصبی شدن 

عادی نیستا 

سعی کن قانعش کنی ببریش دکتر 

و اینکه این مرد اوایل زندگی هم همینجوری رفتار میکرد ؟

ببین بخدا این مدلی عصبی شدن  عادی نیستا  سعی کن قانعش کنی ببریش دکتر  و اینکه این ...

یکسال و نیم نامزد بودیم اصلا اینطور نبود واقعا از وقت گذروندن باهاش لذت میبردم

بعد از ازدواج شروع کرد کم کم، اوایل اصلا سر من خالی نمیکرد، بیشتر با بقیه دعوا میکرد، مثلا توی رانندگی یه عالمه بد زبونی میکرد 

یا بیرون خیلی سریع بحث میشد 

دیگه جدیدا با منم مثله بقیه اس ولی چون بهم وابستگی داره و زیاد باهم حرف میزنیم نمیتونه ببینه اینطوری ساکتم 

همش عذاب وجدان دارم نکنه متنم اغراق آمیز بوده ولی ببین اینطور بگم وقتی ارومه میگم این بهترین مرده ممکنه

ولی وقتی عصبانی باشه اصلا نمیشناسمش 

یکسال و نیم نامزد بودیم اصلا اینطور نبود واقعا از وقت گذروندن باهاش لذت میبردم بعد از ازدواج شروع ک ...

خب اینم بهم بگو 

سر چیزای بیخود از کوره در می‌ره یا چی ؟ 

ممکنه تحت فشار مالی هم باشه 

خب اینم بهم بگو  سر چیزای بیخود از کوره در می‌ره یا چی ؟  ممکنه تحت فشار مالی هم باشه&nb ...

تحت فشار که هست ولی کدوممون تحت فشار نیستیم اخه؟ الان هرکی رو ببینی یه موضوعی تو ذهنش اذیتش میکنه

واقعا آدم باید خودشو کنترل کنه

همیشه اینطور نیست بیشتر رو چیزهایی که حساسه از کوره در میره