2777
2789

شوهرت خیلی بی اخلاقه، خوبه اینقدر صبوری ولی شاید نیاز به درمان روانپزشک داره، این حد عصبانیت برای همچین مواردی غیر طبیعیه

تعجیل در فرج امام زمان (ع) صلوات. خدایا نایب به حق امام زمان و زعیم شیعه امام خامنه ای عزیزم رو تا ظهور حجت در پناه خودت حفظ کن و دشمنان کشورم رو یا هدایت کن یا نابود. خدایا منو تو ظهور امام زمانت سهیم کن، آرزومه دنیای بعد از ظهور حجتت رو ببینم ان شاءالله   

خو

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چجوری ولی ادبش کن بار اخرش باش

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌

بهش گفتم اگه حالت بده میتونی بری دکتر بگی من این مشکلات رو دارم بهم ارامبخش بدین

اگه حالت بده بخاطرر رفتار خودته 

وقتی روی خودت کنترل نداری همه اطرافیانتو از دست میدی

بهش گفتم توی ۵ سال انقد از این رفتارا ازت دیدم از چشمم افتادی 

حتی این معذرت خواهایات یه ذره به دلم نمیشینه

پا گذاشتی روی خط قرمزم توی این مدت من حتی نمیزاشتم کسی دعوامونو ببینه 

دیشب جلو خانواده خودت خواهرات و جاریم چه حرفا که بهم نزدی

گفتم چطور انتظار داری فراموش کنم 

تمام چیزهای که برام توی زندگی مهم بود رو لگد مال کردی حالا با یه ببخشید تمام؟؟؟

خدایا شکرت❤🌿مهم نیست که چقدر تحصیل کرده ای ، چقدر با استعدادی یا چقدر ثروتمندی ، نحوه رفتارت با دیگران خود همه چیز را راجع به تو می گوید..التماس دعا دارم🌹
شروع کرد که تو میدونی بچه امون خط قرمزه منه و من عصبانی شدم کارم درست نبودم و رفتارم در خور تو نبود، ...

باهاش حرف بزن.ولی اولش کمی سرد و بعدش آشتی کن

قدر خانواده شوهرتو بدون ک پشت تو بودن و با شوهرت حرف نزدن تا شوهرت ب خودش بیاد و متوجه بشه ک کارش اشتباه بوده

وگرنه بعضی خانواده ها با اینکه پسرشون اشتباه هم میکنه باز طرفش هستن

حالا الانم چند بار هی اومده سراغم که میشه بیای باهم حرف بزنیم و فلان

ولی من هرکاری میکنم دلم صاف نمیشه

انگار یه طوری شدم که چیزی برام مهم نیست

انگار یه تیکه از قلبم کنده شده

حتی نمیتونم تصمیم بگیرم که ببخشمش یا به این ساکت بودنم اهمیت بدم

الان اینطورم که اگه سوال واجبی بپرسه به سردی جواب میدم 

یا اگه چیزی برای بچه امون باشه بهش میگم

خدایا شکرت❤🌿مهم نیست که چقدر تحصیل کرده ای ، چقدر با استعدادی یا چقدر ثروتمندی ، نحوه رفتارت با دیگران خود همه چیز را راجع به تو می گوید..التماس دعا دارم🌹
حالا الانم چند بار هی اومده سراغم که میشه بیای باهم حرف بزنیم و فلان ولی من هرکاری میکنم دلم صاف نم ...

به نظرم حق با خودته یکم سرسنگین باش بزار تنبیه بشه

لطفا اگه میشه برای خوب شدن حال دلمون دعا کنید یا صلواتی مهمونم کنید.🙏🏻🌸

اگه خوندین بهم مشورت بدین لطفا

انقد مغزم کار نمیکنه نمیدونم چی درسته چی غلط

انگار سر شدم 

نمیدونم باید چیکار کنم

حالا الانم چند بار هی اومده سراغم که میشه بیای باهم حرف بزنیم و فلان ولی من هرکاری میکنم دلم صاف نم ...

خیلی خوب صحبت کردی ،تا چندروزی ساکت بمون تا با زحمت بتونه تو رو راضی کنه ،اگه الان ببخشیش دوباره هم اینکارو تکرار میکنه

خیلی خوب صحبت کردی ،تا چندروزی ساکت بمون تا با زحمت بتونه تو رو راضی کنه ،اگه الان ببخشیش دوباره هم ...

میشناسمش مدل اینطوریه اگه خیلی طولش بدم از اون ور بوم میگه که مگه چیکار کردم انقد داری طولش میدی

فکر میکنه چونکه زود پشیمون میشه و میاد معذرت خواهی میکنه

منم باید زود ببخشمش

ولی واقعا از دلم پاک نمیشه

همش میاد جلو چشمم 

چطور جلوی ۱۰ نفر ادم سر من داد میزد و فوش میداد

مغزم داغ میکنه

خیلی خودمو کنترل کردم تا شخصیتمو خراب نکنم و مثله خودش رفتار نکنم

اگه قبول میکنه حتما پیش یه روانشناس یا روانپزشک برید چون این ادما هیچوقت درست نمیشن .دیدم تجربش کردم ک میگم .کاش قبول کنه ک برید هم حال خودش خوب میشه هم شما و زندگیتون اروم 

اگه خوندین بهم مشورت بدین لطفا انقد مغزم کار نمیکنه نمیدونم چی درسته چی غلط انگار سر شدم  نم ...

عزیزم کاملا مقصره و بهش پیشنهاد بده که بره پیش مشاور

بی تعلق به جهان باش که آزاده روی🕊️🤍.                                                    جانانم دختر زیبای من به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرت‌ با تمام سختی‌های دنیا خواهم جنگیدبه من تکیه کن که تکیه‌گاهت عاشقانه دوستت دارد🫶🏻🫀            مشاور کنکور و دبیرم کمک خواستید در خدمتم😚🤍    
اگه خوندین بهم مشورت بدین لطفا انقد مغزم کار نمیکنه نمیدونم چی درسته چی غلط انگار سر شدم  نم ...

والا من اگه بودم میگفتم اول از همه باید بره از کل خانوادش عذر خواهی کنه و اینکه اگه نمیتونه خودشو کنترل کنه زودتر بره خودشو درمان کنه چون من بار دیگه چنین رفتاریو ازش نمیپذیرم و اگه بازم چنین اتفاقی بیوفته عواقبش پای خودشه

ما دیر آمدیم یا زود هر چه بود به موقع نیامدیم 
میشناسمش مدل اینطوریه اگه خیلی طولش بدم از اون ور بوم میگه که مگه چیکار کردم انقد داری طولش میدی فک ...

عزیز دلم منم شرایطم مثل شماست بعدش کلا میفته رو معذرت خواهی ،فک کنم یه مشاور خوب بتونه کمک کنه منم احتیاج دارم ادم تا جایی میتونه صبور باشه اگه ظرفش لبریز شد چی ..

بهش بگو باید بیاد جلو خوانوادش مخصوصاً جاریت دستتو ببوسه تا ببخشیش. باید دکترم بره 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.