2777
2789
عنوان

خونه داداش خودمه به اون چه ربطی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 7897 بازدید | 253 پست
درسته واقعا منم شوهرم یهو بد موقع مهمون بیاره حالا هرکی ک باشه اصلا خوشم نمیاد چون دوست دارم از مهمو ...

بگین خودش هم برای مهمون غذا بگیره بیاد. خودتونو تو زحمت نندازید تا یادبگیره بی اطلاع مهمون دعوت نکنه

خب حرص داره اخه چقدر دیگه پررو و پرتوقعن  خودشونم میگن اینجا خونه مادرشوهرمه به من چه من کلفتی ...

خانواده شوهر منم همینن.اونوقت خواهرای شوهرم زورشون میاد ی لیوان آب بدن دست بچه های فامیل شوهرشون...من ک از این بابت ناراحتم و راضی نیستم.همیشه هم میگم خدایا واگذارشون کردم ب خودت بدترین هارو براشون رقم بزن.‌.حالا برای اونا خونه پسرشونه و مال خودشون ولی برای مادر و خانواده من خونه دخترشون حساب نمیشه و باز خونه پسراوناست.این عملا توهین ب عروسه.پس مااینجا چکاره ایم...کلفتیم؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده شوهر منم همینن.اونوقت خواهرای شوهرم زورشون میاد ی لیوان آب بدن دست بچه های فامیل شوهرشون...م ...

آره والا شاید در نظر خودشون یه سرویس دهنده ی شبانه برا پسرشون و کلفت روزانه براخودشون آوردن 

زنداداش عروس خاله عمه دایی نداره

من خونه مادرم هم یه  وز قبل خبر میدم که مبخوام فردا بیام

مادرمم بخواد بیاد یه روز قبل خبر میده حتی مادرم وقتی میاد که شوهرم خو نه نباشه صبحها که میره سرکار شوهرم میاد ولی باز یه روز قبلش خبر میده

🤣🤣🤣🤣🤣 منظورم اونایین که مشکل ایجاد میکنن تو خونه عروسشون بااین طرز فکرشون

بابا فک میکنی مال من بیشرف نیستش ولش کن بابا همشون گاون خانواده گاوش میگن پسر مال ماست ولی قرض بدهی بی پولی مال ماس ولشون کن نکبت ها رو 

خانواده شوهر منم همینن.اونوقت خواهرای شوهرم زورشون میاد ی لیوان آب بدن دست بچه های فامیل شوهرشون...م ...

همسایه مادرشوهرم تا میشینیم پیشش هی میگه خونه پسرمه والا خواهراش کجا رو دارن برن خونه برادر باید همیشه درش رو خونه خواهر بازباشه مادرشوهرم یبار گفت دخترات و پر توقع نکن ناز کش دخترات شوهراشونه نه برادراشون برادر هم خودش زن و بچه داره خیلی زرنگه به اونا برسه اخ من کیف کردم از حرفاش متاسفانه بعضیا توقعی که از برادر و زن برادر دارن از پدر و مادر و شوهراشون ندارن 

مشترک چیه؟  این مسخره بازی ها چیه؟!   خونه مال خانمه تمام

والا ب خدا.ما باید قناعت کنیم و نداری شوهرو باهاش بسازیم یا ب اصطلاح درکش کنیم.ماباید بشوریم.بپزیم.تمیزکاری کنیم.پذیرایی و مهمون داری کنیم.بعد اونا بیان بخورن و بریزن و بپاشن و ب گند بکشونن و برن.حداقل ریخت و پاشی ک کردی رو جمع کن بعد برو.دختر مردمو کلفت خودشون میدونن واقعا بعضیا خیلی پرروعن

بگین خودش هم برای مهمون غذا بگیره بیاد. خودتونو تو زحمت نندازید تا یادبگیره بی اطلاع مهمون دعوت نکنه

معمولا خانواده خودش باشه میگه یچیز حاضری درست کن ولی خب من خجالت میکشم غذای بد بزارم جلوی مهمون ولی فقط یبار این کارو کرد باهم بیرون بودیم تعارف داداشش و زنشو کرد بدموقع ساعت ۹ونیم واسه شام با خودمون اومدن منم بعدش حسابی از خجالتش در اومدم ک دیگه از این بی فکریا نکنه

غلط کردن نباید مقابل اینجور ادما سکوت کرد پررو تر میشن

نترس بابا منم از پسرشون بر میام نکبت ها رو ب خدا که من خونه داداشم برم تو آشپزخونه اش هر چیم بشه که ب من خوش نیاد میگم ب من چه ولی اونا تا کمر خمن تو خونه ما مهمم نیستا چون گاون 

همسایه مادرشوهرم تا میشینیم پیشش هی میگه خونه پسرمه والا خواهراش کجا رو دارن برن خونه برادر باید همی ...

حالا همون دختراش اگه مدام خواهرشوهرشون پلاس باشه خونشون شهرو بهم میریزن