2777
2789
عنوان

شما باشید بهتون برمیخوره؟

86 بازدید | 7 پست

مادرشوهرم وقتی چای برای من و همسرم میاره،همسرم زودتر میخوره .گاهی مادرشوهرم به من میگه چاییت رو بده به فلانی برو برای خودت یکی بریز.همسرم هم میگه نمیخوام.

من خیلی بهم برمیخوره ولی هیچی نمیگم ؛دیگه نمیتونم به اون چای لب بزنم... حس میکنم بهم بی احترامی میشه.

حسم درسته؟

فکر میکنم آداب معاشرت و آداب پذیرای بلد نیستند 

و الزاما قصد شون بی احترامی نیست 

در این شرایط دو راه دارید یا با علم به اینکه از قصد نیست رفتارش و در اثر عدم آداب دانی اینطور رفتار کردن گذشت کنین و خُرده نگیرید 

یا کلا ناراحتی تون از این رفتارش رو بروز بدین 

برای مثال وقتی بهتون چایی تعارف کردن بر ندارید 

اگر علتش رو پرسید که چرا نمیخوری بگین چون همسرم زود تر چایی شو میخوره و شما هم از من انتظار داری چایی مو بدم بهش 

پس از الان بر نمیدارم که هر دوش برای همسرم باشه 

البته قبلش به همسرتون باید بگین علت این رفتار رو 

چون ممکنه ایشون ناراحت بشن 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله حست درسته.مادرشوهرت یا بی شعوره.یا خیلی باهات راحته.کدومش؟

راحته. احترامم رو خیلی داره

ولی وقتی اینو میگه من حس میکنم از نظرش بی ارزشم. فقط هم همین یه مورده .

بنظرت حساس شدم؟اعصابم خرد میشه اینجور میگه

راحته. احترامم رو خیلی داره ولی وقتی اینو میگه من حس میکنم از نظرش بی ارزشم. فقط هم همین یه مورده . ...

نه پس چیزی نیست عزیزم.باهات فقط راحته .این که خوبه.. حتما هم که سنی از مادرشوهرت گذشته .و خیلی متوجه نیست ضروری نیست هر حرفیو نزنه.

حساس نشو ‌.