2777
2789
عنوان

تحقیق در مورد دین ها و وقایع

| مشاهده متن کامل بحث + 2281 بازدید | 120 پست
عزیزم درخواست دوستی بده سر فرصت فکر کنم کامل بنویسم برات الان معده‌م بهم ریخته حالم خوب نیست☹️

عزیزم منم بهتون درخواست دوستی میدم خودم راجع ب دینمون هیچ شکی ندارم ولی دوست دارم اگه روزی بچه هام مثه استارتر عزیز دوست داشتن آگاه بشن بتونم خوب راهنماییشون کنم

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا شما خودت اصلا کتاب نمیخونی اینقد کتاب با جهتگیری مخالف تو ایران چاپ شده

تو مملکتی که توی سال اخیر چندین کتاب فروشی بسته شدت و چندین انتشارات متوقف شدن ؟ میتونی چندتاشو نام ببری واسم؟ 

چطور تشخیص دادی؟ صرفا چون متنش ابهام داره ؟

البته افراد زیادی هم میرن تلویزیون به عنوان مخالف حرف میزنن، شمام بدون درنظر گرفتن سیاستی ک پشتشه فک میکنی جهتگیری مخالف هم میتونه تو رسانله ملی نظر بده، اگر ازین دست کتابا نیستن خوشحال میشم معرفی کنی دو سه تا!

اونا تحقیق میکنن ...آیا شما هم با تحقیق وارد دین اسلام شدی؟  یا صرفا چون ایران دنیا اومدی مسلم ...

من توی انتخاب دین اسلام مثل اون پسریم ک واسه زن گرفتن تحقیق نکردم ولی زنمو از اولش می‌شناسم میدونم خوبه میدونم این واسه منه و از این بهتر پیدا نمیشه واسم پس دوسش دارم.

در مورد دینای دیگم تحقیق کردم حتی شیطان پرستی،آب و آتیش پرستی و...

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍
در كل اين چيزي كه ميگين دليل خاصي نداره هركس ممكنه نظر خودشو داشته باشه الان من يكي رو ميشناسم رفته ...

در نورد بهتر بودن صخبت نمیکنن..

در مورد اینکه دین جبر جغرافیاس یا خیر صحبت میکنن..

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.
عزیزم منم بهتون درخواست دوستی میدم خودم راجع ب دینمون هیچ شکی ندارم ولی دوست دارم اگه روزی بچه هام م ...

خوشحال میشم کمکت کنم❤️

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.
پس این نشون میده ک دین جبر جغرافیایی نیست..

خوب بوده دیگه وقتی به دنیامیای تو اون کشورمثل همون مردم زندگی میکنی همون عقاید همون دین ازاول هم برای ثبت نام مدرسه وشغل و.....میپرسن دین ومذهب ولی بعد از اینکه عقلت بزرگ شد خوبب روازبدتشخیص دادی میتونی ببینی جی درسته چی بد بعد تصمیم بگیری البته اگه بخوای تغییربدیش

امیدوارم جواب بدن واقعا حالم بده هیچکی یه جواب درست نمیده حتی روحانی ها هم یه جوابی میدن که قانع نم ...

با ذکر منبع 🌸🍃

http://hajij.com/fa/articles/religious-articles-viewpoints/item/2733-2015-07-05-11-26-35

آقایون درخواست دوستی ندید.گزارش میزنم🚫. کاربری دست دونفره.به‌قول یکی از کاربران،مردی که میاد نی‌نی‌سایت جای خواهرم ماست🧕🏻 متعهد به قلبم👈🏻💞 «یارَبِّ لَکَ الْحَمْدُ کَما. یَنْبَغیْ لِجَلالِ وَجْهِکَ وَ لِعَظیمِ سُلطانِکَ. ❤️اهل سنتم❤️☘️Everything the enemy has stolen, God is going to restore. Your peace. Your sleep. Your joy. Your health. Your family. Your finance.هرچیزی که دشمن دزدیده، خدا پس میده. آرامشت، خوابت، خوشیت، سلامتیت، خانوده ت، داراییت✌🏼❤️**برای سلامتی پسرم و شادی روح پدربزرگم یه صلوات مهمونم‌ کن‌خوش‌قلب🥰. «مخالفان تاپیکا و نظراتم لطفاً ریپلای نزنن»ferrpalestine 🇵🇸 مرگ بر اسرائیل و حامیانش🐖🦮جانم فدای ایران‌جان🇮🇷خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است.
این نظر شخصی مته حالا که دینداری ما در نتیجه جبر جغرافیا هست باید به همه ادیان احترام گذاشت و به هی ...

درسته اما ادیان دیگه خیلی تحربف شدن  و حتی کتاب مسیحیت چندین نسخه مختلف داره   از اسلام به دین دیگه رفتن یه جور عقب گرده چون اسلام کاملترین دینه  

جز توکل بر خدا،سرمایه ای در کار نیست...    اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
دوست عزیز حتما میدونی که در فتوحات صدر اسلام علاوه بر ایران بیشتر اروپا هم فتح شده و مسلمان شدن &nbs ...

ایرانی ها با جون و دل مسلمان شدن؟؟؟!!! پس حمله اعراب به ایران برای چی بوده ؟ 

جالبه بدونی شاه عباس به زور شمشیر ایرانیا رو شیعه کرد ، شما دیگه تا تهشو بخون! 

در نورد بهتر بودن صخبت نمیکنن.. در مورد اینکه دین جبر جغرافیاس یا خیر صحبت میکنن..

تا حدودي جبر جغرافيا كه هست فرض كن هندي  باشي توي يه خانواده متعصب هندو با اين نگاه كه دين من درسته بزرگ ميشي الان ما نزديك يه ميليارد  هندو داريم همگي هم به اينترنت دسترسي دارن اديانم ميشناسن اگه هند نبودن يه دين ديگه داشتن 

خوشحال میشم کمکت کنم❤️

ممنون عزیزم ان شالله یه روزی مفصل باهم صحبت کنیم🩷💚

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸
دوست عزیز حتما میدونی که در فتوحات صدر اسلام علاوه بر ایران بیشتر اروپا هم فتح شده و مسلمان شدن &nbs ...

خیلی با دل وجان پذیرفتن مخصوصا اون دخترها وزنهایی که از ترس حمله اعراب وبرای اینکه به بردگی برده نشن خودشونو توی چاه انداختن وبا گیسوانشون خودشونو خفه کردن