2777
2789
عنوان

تحقیق در مورد دین ها و وقایع

| مشاهده متن کامل بحث + 2281 بازدید | 120 پست

کتاب‌های ویل دورانت رو بخون درمورد اسلام نوشتن 

آقایون درخواست دوستی ندید.گزارش میزنم🚫. کاربری دست دونفره.به‌قول یکی از کاربران،مردی که میاد نی‌نی‌سایت جای خواهرم ماست🧕🏻 متعهد به قلبم👈🏻💞 «یارَبِّ لَکَ الْحَمْدُ کَما. یَنْبَغیْ لِجَلالِ وَجْهِکَ وَ لِعَظیمِ سُلطانِکَ. ❤️اهل سنتم❤️☘️Everything the enemy has stolen, God is going to restore. Your peace. Your sleep. Your joy. Your health. Your family. Your finance.هرچیزی که دشمن دزدیده، خدا پس میده. آرامشت، خوابت، خوشیت، سلامتیت، خانوده ت، داراییت✌🏼❤️**برای سلامتی پسرم و شادی روح پدربزرگم یه صلوات مهمونم‌ کن‌خوش‌قلب🥰. «مخالفان تاپیکا و نظراتم لطفاً ریپلای نزنن»ferrpalestine 🇵🇸 مرگ بر اسرائیل و حامیانش🐖🦮جانم فدای ایران‌جان🇮🇷خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا اگر توی مکزیک دنیا اومده بودی هم مسلمون بودی؟

آره امکانش خیلی زیاد بود مخصوصا اگ مسلمونا رو میدیدم.

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍
چرا خیلیها هستن مگه میشه نشنید  خیلی هم از مسلمونها مسلمونتر

خب پس این با اون نظر ک دین جبر جغرافیاس منافات داره..

مثلا اسلام از جایی نبوغ پیدا کرد ک همه کافر و بت پرست بودن..(عربستان)

و بعد قلمرو اسلام ب قدری گسترده شد ک اَندِلُس(اسپانیای کنونی و خیلی از کشورهای دیگه رو تصرف کرد)

اما الان ن اسپانیا و ن کشورهای اروپایی هیچکدوم بخاطر جبر جغرافیا دین اسلام رو نپذیرفتن..

و همینطور برعکسش..ک ایرانیان زرتشتی بودن(اتش پرست)ولی جبر جغرافیا اونها رو زرتشتی باقی نزاش..و الان ایران یک کشور اسلامیه..

و خیلی از کشورهای دیگه..مثل ترکیه..عمان..و غیره..

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.
ممنون عزیزم ان شالله یه روزی مفصل باهم صحبت کنیم🩷💚

حتما

من در خدمتم

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.
درسته اما ادیان دیگه خیلی تحربف شدن  و حتی کتاب مسیحیت چندین نسخه مختلف داره   از اسل ...

اسلام کاملترین دینه.. ولی خب ادیان دیگه هم تو این دنیا هست.

چه کاریشون باید کرد؟؟ 

باید کشتشون خب هستن دیگه

پس باید به عقایدشون احترام گذاشت 

به امید اون روز که همه یکدست باشن

ایرانی ها با جون و دل مسلمان شدن؟؟؟!!! پس حمله اعراب به ایران برای چی بوده ؟  جالبه بدونی شاه ...

خاک به سرم شما دشمن ایرانیایی؟ما با زور تیغ و شمشیر شیعه شدیم!؟وای وای چ دروغهایی 

ما الان میریم واسه پسر علی و زهرا اشک میریزیم سینه میزنن این همه جمعیت جوان و پیر به زور شمشیره؟

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍
الهی بلا ازتون دور باشه و زود حالتون رو به راه بشه 🤲درخواست منم بپذیرید لطفاً 🙏

قربون شما

قبول کردم گلم

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.
تاریخ رو‌اگه بخونی متوجه میشی ایرانیها نه زمان حمله اعراب مسلمون شدن نه زمان شاه عباس 

من نگفتم زمان شاه عباس مسلمان شدن ، سنی بودن ، زمان شاه عباس به زور شمشیر شیعه شدن ! 

شما میشه بگی اسلام چطور در ایران شکل گرفت ؟ پیغمبر اومد قران خوند مردم دورش جمع شدن؟ چطور گرایشات ایرانی ها تغییر پیدا کرد؟ با زور یا تفهیم ؟ به عنوان یه مثال کوچیک 

شما که تاریخ خوندی میشه بگی چطور شد که ایرانیا که سگ رو مقدس میدونستن چطور پذیرفتن سگ نجسه؟! 

🤣🤣🤣🤣🤣

قبلا یکی بود ک حرف کم میورد هرهر می‌خندید و شلوغ بازی و ..

هرچی بیشتر میگذره میفهمم اینا ک زارت زارت میگن آزادی مازادی کلا منظورشون اینه ک عقاید بقیه کشک فقط ما باس تو بورس باشیم.

بای