2777
2789
عنوان

تحقیق در مورد دین ها و وقایع

| مشاهده متن کامل بحث + 2281 بازدید | 120 پست
مسحیت و اسلام  و واقعه عاشورا خیلی برام مبهم هست تو ذهنم

کتاب تاریخ جامع ادیان جان بایرناس درمورد دین ها توضیحات کلی داره

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیین هین دوروبرتو ببین فقط دورواطراف خودت خودت میفهمی چی درسته چی غلط فقط همین اگه خیلی راهنماییت کنم برای بار سوم ترکیده میشم والبته یکی ازدوستان هم الان گفتن دینت فقط انسان بودن باشه خودش حله فقط انسان باش خودمم امیدوارم بتونم انسان واقعی باشم بدوراز ریا وفریب وچه وچه وچه..............پ

پس اونایی ک توی اروپا و آمریکا و ناف لندن و..به اسلام رو میارن اونم چه جوووری ن مثل من و امثال من کش ...

اونا تحقیق میکنن ...آیا شما هم با تحقیق وارد دین اسلام شدی؟ 

یا صرفا چون ایران دنیا اومدی مسلمانی

میشه منابعشو بمنم بگین بقیه دوستان توروخداتاپیکو به جتی باریک نکشونین بذارین کسی که حواب سوالشو میگی ...

عزیزم درخواست دوستی بده سر فرصت فکر کنم کامل بنویسم برات

الان معده‌م بهم ریخته حالم خوب نیست☹️

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.
درود بر شما عاشورای حسینی شهید مطهری را بخونید از طریق ایشون متوجه شدم حتی بعضی از شخصیت های عاشورا ...

مثلا یکیشو میگید

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍

این نظر شخصی مته حالا که دینداری ما در نتیجه جبر جغرافیا هست باید به همه ادیان احترام گذاشت

و به هیچ دینی توهین نکرد  چون دین داشتن به معنی پایبندی به یک سری اصول است.

و هر دینی انسان را مقید به اصولی می‌کند برای تکامل و رشد و منحرف نشدن و درست و صحیح زندگی کردن 

حتی برای شناخت خدا.. دین انرژی مثبت دارد و باعث احساس بهتر و داشتن تکیه گاه میشه 

از ادیان مختلف نیاید ترسید از بی دینی باید هراس داشت

جایی که دعا خوانده میشه.. چه مسجد چه کلیسا به انسان احساس سبکی از گناهان میده

از مسلمون هایی که مسیحی شدن.... 

پس این نشون میده ک دین جبر جغرافیایی نیست..

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.
بحث برتری دینی نبود اصلا

در كل اين چيزي كه ميگين دليل خاصي نداره هركس ممكنه نظر خودشو داشته باشه الان من يكي رو ميشناسم رفته زرتشتي شده نظرش اينه اثبات اين نيست دين زرتشت بهتره نظر شخصي اونه 

عزیزم دین زاییده جبر جغرافیایی هست  اگه الان اروپا دنیا اومده بودی مسیحی بودی اگه هند بودایی&n ...

دوست عزیز حتما میدونی که در فتوحات صدر اسلام علاوه بر ایران بیشتر اروپا هم فتح شده و مسلمان شدن  . ولی چرا الان اونا مسیحی هستن ما مسلمان 

چون ایرانیها با دل و جان اسلام را پذیرفتن و تا قرنها امورات مهم  حکومت اسلامی به دست ایرانیها بوده 

این نظر شخصی مته حالا که دینداری ما در نتیجه جبر جغرافیا هست باید به همه ادیان احترام گذاشت و به هی ...

متاسفانه مامسلمانها به ادیان دیگه توهین میکنیم به بهایی یهودی وزرتشتی اشکال کار اینجاس که خودمونو برتر میدونیم و این خیلی بده ،