2777
2789
عنوان

تحقیق در مورد دین ها و وقایع

| مشاهده متن کامل بحث + 2281 بازدید | 120 پست
بعدش چی شد میشه به منم بگین

من حتی با اهل سنت هم حرف زدم

چون میخواستم بدونم دربارشون

کلا عقایدم خیلی متفاوت بود با الان

دیگه قضیه مفصله اما خب یه دوستی راهنماییم کرد و کتاب و مستند و اینا معرفی کرد تا شبهاتم برطرف شد

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از کتاب های پر از دروغ درمورد عاشورا ، کتاب روضة الشهدا هست، به فارسی ترجمه شده، اگه خواستی بدونی چقدر مداح ها دروغ می‌بافند و به خورد مردم میدن این کتاب رو بخون ، پر از تناقض با روایت واقعی عاشورا

عزیزم ی اخبار تو تلویزیون میگن دهن به دهن میچرخه چقد توش دست میبرن و شاخ وبرگ میدن بعد توقع داری هزاران سال پیش تا الان همه چیز همون جور که بوده بدونه ذره ای کم وکاستی به ما رسیده باشه 

باعقلت تصمیم بگیر

دست خودم نیست اصلا نمیگم شک دارم ولی خب یجوری ام کلا 

استارتر عزیز تبریک میگم که شما در دنیای سیل اطلاعات درست و نادرست دنبال حقیقتی . اطراف ما پر از اطلاعات غرض ورزی شده و متعصبانه است . منم شروع کردم به مطالعه دنبال منابع موثق هستم . به جرات اعتراف میکنم که هیچ منبع موثقی در دسترس ما نیست غیر از قران . در طول تاریخ دهها بار کابها و کتابخانه ها سوختن . هزارن مورخ دروغین در دوره های مختلف تاریخ رو دستکاری کردن. من علاوه بر مطالعه اجازه نمیدم اعتقاداتم دستخوش رکود بشه . عاقلانه تر معتقد شدم 

دوتا کتاب بسیار عالی که خوندم و بازم میگم صد در صد موثق نیست ولی حداقل بدون تعصب و غرض ورزی نوشته شده :

محمد پیغمبری که از نو باید شناخت

عایشه بعد از پیامبر 

من حتی با اهل سنت هم حرف زدم چون میخواستم بدونم دربارشون کلا عقایدم خیلی متفاوت بود با الان دیگه ...

میشه منابعشو بمنم بگین بقیه دوستان توروخداتاپیکو به جتی باریک نکشونین بذارین کسی که حواب سوالشو میگیره یه استفاده ای کنه

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
دست خودم نیست اصلا نمیگم شک دارم ولی خب یجوری ام کلا 

شک هیچ اشکالی ندارد. سوال پرسیدن هم هیچ اشکالی ندارد. همیشه بپرس و با خودت صادق باش. 

من نفهمیدم الان موضوع مورد شما درون دینی هست یا برون دینی؟ یعنی دینو قبول داری و یه سری جزییات رو سوال داری یا میخوای از دید یه آدمی که به دینی اعتقاد نداره ببینی؟

احتمالا از مسیحی ها ویهودیهایی که مسلمون شدن تا حالا نشنیدی؟

و برعكسشم كم نيست هر سال ادماي متفاوتي با اديان متفاوت تغيير دين ميدن اين دليل نميشه يه دين بهتره نظر اون ادم اينه 

وقتی انسانیت به جایی میرسه که دیگه حرفی برای گفتن نداره به نظرم اینجا دین وارد میشه تا به وجود و هستی و اخلاق و انسانیت هویت ببخشه  دینداری بالاترین مرتبه انسانیته 

جز توکل بر خدا،سرمایه ای در کار نیست...    اللهم عجل لولیک الفرج 🌹