2777
2789
عنوان

من و پسرم ازش میترسیم

455 بازدید | 21 پست

۷ ساله ازدواج کردم پسرم ۵ سالشه بعد ازدواج قاطی کردنای گه گاهش شروع شد دا و هوار کردناش جدیدا هم هر هفته یا دو هفته یبار اینجور میشه یه چیرو الکی بهونه میکنه شروع میکنه داد و هوار و جلو بچه فحش میده. اونروز همین شد. امروز پسرم عصبانی شد دقیقا همون فحشی که اون اونروز گفته بود رو بهش گفت. شوهرمم برگشت چننند بار ازش پرسید از کیی یاد گرفتی بچه بالاخره گفت بابایی( پدر من هستن) گفته درحالیکه اصلا اینطور نیس و فحش چند روز پیش خودشه. بهش میگم خودت این فحش رو دادی دوباره شروع کرد داد کشیدن من و پسرم هردومون داریم میلرزیم بخدا نمیدونم چرا اینطور میکنه اونروز سر یه دعوایی بعدش باهاش خیلی حرف زدم گفتم زندگیمون خوبه بچمون سالمه اینطور نکن خوب باشیم.. ازم اونروز معذرت خواست ولی بی فایده هست نمیدونم چشه دوباره چند وقت میگذره تکرار میشه انگار که اختلال داره.. نگران پسرمم نمیخام مثل اون شه😭  خودم که نابودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت  اختلال متناوب داره موقع عصبانیت فحاشی میکنه ، هر چه زودتر ب روانشناس مراجعه کنید

چی هست این اختلال   قابل درمانِ  !!

گـفـتنـد کــــــه او عـــــاشــــقِ گیـــســوی کمنــــــد اســت ،مـــوهـــایِ مــن از عصـــــرِ همـــــان روز بلنــــــد اســت ...♏

سلام حتما حتما  با خانوادش حرف بزن گلایه کن که نصیحتش کنن

من اینکارو کردم بهتر شده

اگر جواب نداد به خانواده خودت بگو 

(وقتی داد میزنه فوری بچه رو ببر اتاق در رو ببند   و سعی من اصلا وارد بحث باش نشی  بش بگو آب بخور و سریع اونجا رو ترک کن برو اتاق با بچه بازی کن حواسشو پرت کن)

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸

فشار اقتصادی روشه؟ 

منم نمیتونم حرف دلمو ب همسرم بزنم

هروقت باهاش حرف میزنم یا داد میزنه یا مسخرم میکنه یا حرفامو بد برداشت میکنه 

کسی ک عاشقش بودم الان فقط میتونم بگم دوستش دارم و همینم داره کم میشه چون خودش کاری میکنه ک ازش دور باشم 😔

عسلی تر 🍯از چشمهاش  👀  قند لباشه👄😘 
سلام حتما حتما  با خانوادش حرف بزن گلایه کن که نصیحتش کنن من اینکارو کردم بهتر شده اگر جوا ...

خونوادش گردن نمیکیرن باباش اخرش ازم معذرت خواست و دیگه تموم گفت از دست من کاری برنمیاد مامانشم که ماشالا منو مقصر میدونه