۷ ساله ازدواج کردم پسرم ۵ سالشه بعد ازدواج قاطی کردنای گه گاهش شروع شد دا و هوار کردناش جدیدا هم هر هفته یا دو هفته یبار اینجور میشه یه چیرو الکی بهونه میکنه شروع میکنه داد و هوار و جلو بچه فحش میده. اونروز همین شد. امروز پسرم عصبانی شد دقیقا همون فحشی که اون اونروز گفته بود رو بهش گفت. شوهرمم برگشت چننند بار ازش پرسید از کیی یاد گرفتی بچه بالاخره گفت بابایی( پدر من هستن) گفته درحالیکه اصلا اینطور نیس و فحش چند روز پیش خودشه. بهش میگم خودت این فحش رو دادی دوباره شروع کرد داد کشیدن من و پسرم هردومون داریم میلرزیم بخدا نمیدونم چرا اینطور میکنه اونروز سر یه دعوایی بعدش باهاش خیلی حرف زدم گفتم زندگیمون خوبه بچمون سالمه اینطور نکن خوب باشیم.. ازم اونروز معذرت خواست ولی بی فایده هست نمیدونم چشه دوباره چند وقت میگذره تکرار میشه انگار که اختلال داره.. نگران پسرمم نمیخام مثل اون شه😭 خودم که نابودم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!