2777
2789

من یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم.شوهرم اصلا عادل نیست و کلا یه بیمار روحیه.بابام سالهاست فوت شده.مامانمو اصلا محل نمیده به زور یه سلام بهش میده.وقتی بگم بریم خونه ش اکراه داره. توان هر خدمتی رو ازم گرفته.بیرون رفتنی مسافرت و گردش و تفریح نمیزاره اونم ببریمو...در صورتی که مامانم یه زن مستقل بی آزار مهربونه و جز احترام چیزی نکرده.جوری تربیت شده فقط فقط فکر رفاه پدر مادر خودش باشه و لاغیر.

اولا اون با من قهر بود با اونا هم سرسنگینی بود چند بار تلافی نکردم احترام کردم دیدم نمی فهمه تلافی کردم

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینجور بود خانوادشو تحویل نگرفتم شدم مثل خودش ،چون با محبت وبخشش درست نشد. بعد دیگه دید چقدر بد ...

من که نمیتونم ببخشم یا فراموش کنم رفتاراشو در قبال خونواده م.آخه آدم اینقد میتونه بی دلیل سرد باشه؟

من که نمیتونم ببخشم یا فراموش کنم رفتاراشو در قبال خونواده م.آخه آدم اینقد میتونه بی دلیل سرد باشه؟

منم از یجا به بعد نتونستم فراموش کنم وببخشم .بعد از فوت پدرم وتلافی کردم وبهتر شد

من الان ناراحت همین موضوع هستم با خانواده شوهرم ارتباط داشتم مثه خانواده خودم هر چی هم شنیدم  گذشتم... ولی وقتی رفتیم شهر خودم شوهرم چشم دیدن خانواده منو نداره مثه برج زهرماره چهرش. به زور تحمل میکنه جلو اونا سرم داد میزنه .  امروز میخواست بره خونه مامانش باهاش نرفتم تعجب کرد گفتم بابت رفتاراته اونقد خوبی کردم اگه یه روز نرم تعجب میکنن ولی دلمو شکونده منم رفتارمو تغییر میدم

میدونه هر نوع بی احترامی رو‌صد برابر جواب میدم و از طرفی میدونه هرکاری برای خانواده ام کنه منم جبران ...

منم کم محلی میکنم نسبت به خونوادش باز اون تلافی باز من و همینطور میشه دعوا و اعصاب خوردی