2777
2789

من باخانواده شوهرم رفت وامد نمیکنم برا ارامش خودم اخه یه خواهرشوهرم اونجا زندگی میکنه تهمت زده دوساله قهرم باش انقد بدمو ب بقیه گقته هیشکی حتی بچشون ازم خوشش نمیاخلاصه کنم یه مدت پول شوهرمو بهش گفته بود بریز بکارتم زنت ولخرجی نکنه جوری بود ک برا یه شامپو لنگ بودم یه شب شوهرم با سیلی زدم گفتم فلان چیزو میخام برادرمم با بوکس زد تو چشم شوهرم الان ماهی گذشته امروز نذری دارن نرم ک میشه دردسری برم هم از رفتارشون بدم میا چیکنم؟بخدا تا شب سرکارم روز تعطیل هم ارامش ندارم

وقتی باهاشون رابطه نداری دیگه چرا میری

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نررم هی میگن زنت تو هیچی ما نمیا خوصله جنگ اعصاب با شوهرمو ندارم

خوب برو یه جا بشین کاری ب کارشون نداشته باش حرفم زدن چیزی نگو

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭

عزیزم جایی که احترامتو نگه نمیدارن نرو بزار هر کی هرچی میخواد بگه ، آدم اول از هر چیزی باید مراقب غرور و شخصیتش باشه چطوری هم بهت تهمت میزنن و هم رفتار مناسبی باهات ندارن ولی توقع هم دارن ، اصلانم حرفشون واست اهمیت نداشته باشه بذار هر چی میخوان بگن

نیمچه خیاطم  🪡🧵✂️و یه کارگاه فسقلی دارم 😁ورزش های مورد علاقم ایروبیک و شنا🏃‍♀️                     درمن دختری ساز امیدواری مینوازد👸 💅💄                                                اگر می‌توانید بابت کاری که دوست دارید پول دریافت کنید، هر فیش حقوقی یک جایزه است🧚‍♀️💰💳 سوره واقعه و دعای استغفار ۷۰بندی حضرت امیرالمومنین ❤معجزه میکنه و روزی رو چند برابر میکنه من که خیلی نتیجه دیدم تو هم شروع کن به خوندنش تا برکتش تو زندگیت سرازیر بشه

دلشکسته جان سلام من شمالیم متوجه شدم تو بروجردی هستی دخترعمو من میخواد با یه بیرانوند بروجردی ازدواج کنه تازه میخواد زن دومش بشه بهت درخواست دوستی دادم بپذیر باهام حرف بزنیم به کمکت و راهنماییت احتیاج دارم مثل اینکه تو تجربه داری خواهش میکنم 

سلام اجی.چرانیستی

خدایابخاطرگناهانم من روببخش. زورم به صدتا دختری که نگات میکنن میرسه ولی زورم به اونی که تو نگاش میکنی نمیرسه.میگن با کسی که عاشق بوده وارد رابطه نشو باهاش وسط بهشت باشی صدای عشقشو از جهنم بشنوه میذاره میره