2777
2789

نمیدونم چی باعث شده که وجدانتو بزاری کنار اینکارو انجام بدی چطور میتونی قبول کنی آه نفرین مردم پشتت باشه چطور از  خدا نمیترسی اما بدون تو این گرونی یکی با کلی آرزو پولاشو جمع میکنه گوشی بخره یکی نمیدونه چطور به همسرش خبر بده که گوشی که کلی پولش بوده رو ازش زدن 

یکی کلی عکس و فیلم و خاطره ای از عزیزش تو گوشیش داشته 

بترس از اینکه یروز تاوان پس بدی این کار جز شر بی برکتی هیچی برات نداره روز به روز بیشتر تو لجن میبرتت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باردارم تز در آپارتمانمون صندلی که تازه خریده بودم و سایز پام بود و برداشتن 

آخه خدارو خوش میاد من الان با دمپایی برم این طرف و اونطرف والا شوهرم زحمت میکشه عرق میریزه پول در میاره 

من توی این هفته ۳ تا پلیس تو روزای مختلف بهم گفتن گوشیتو بزار تو کیفت خانم کیه که گوش کنه😑

واقعا منم میترسم همسرم گوشیشو میذاره تو جیب پشته شلوارش ینی یکی بخواد راحت برمیداره صددفعه بهش میگم اونجا نذار میدزدن میگه نه اگه کسی دس بزنه متوجه میشم😒

🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀

من توی این هفته ۳ تا پلیس تو روزای مختلف بهم گفتن گوشیتو بزار تو کیفت خانم کیه که گوش کنه😑

برای مامانمو از تو کیفش زدن😐 بدون اینکه متوجه شه کیفشو باز کردن و برداشتن

واقعا منم میترسم همسرم گوشیشو میذاره تو جیب پشته شلوارش ینی یکی بخواد راحت برمیداره صددفعه بهش میگم ...

اصلا متوجه نمیشه شوهرت این بی پدرا انقدر حرفه ای هستن ک نگو

واقعا منم میترسم همسرم گوشیشو میذاره تو جیب پشته شلوارش ینی یکی بخواد راحت برمیداره صددفعه بهش میگم ...

خب دست بزنه تا متوجه شه یارو برده بزاره جیب کنار شلوار الان واقعا یه گوشی مدل معمولی کم کمش ۱۰ تومنه

من هر فیلمی دیدم از گوشی قاپ زنا اکثرا یا لباس مشکی تنشون بود یا ماسک داشتن با موتور

🤍
اصلا متوجه نمیشه شوهرت این بی پدرا انقدر حرفه ای هستن ک نگو

آرع بهش میگم گوش نمیده ب درک بذا بدزدن حالش جا بیاد تا حرف گوش بده بخدا انقد تابلو میذاره جیب پشتی ک منم بخوام راحت میتونم بردارم🤣

🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀

برای مامانمو از تو کیفش زدن😐 بدون اینکه متوجه شه کیفشو باز کردن و برداشتن

حرفه ای شدن😐

اقا دوست من رفته بود تو مترو میگفت زنه اومده کنارم نشسته با به پاک چاقو گذاشته کنار پهلوم گفته گوشیتو بنداز تو پاکت جیغ بزنی فرو میکنم تو🥲💔

🤍