2777
2789
عنوان

تویی که دزدی میکنی کیف و مبایل میزنی با خودتم...

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 21 پست
خب دست بزنه تا متوجه شه یارو برده بزاره جیب کنار شلوار الان واقعا یه گوشی مدل معمولی کم کمش ۱۰ تومنه ...

بین نمیخوام خدای نکرده به خانم های چادری توهین کنم ولی پلیس بهم گفت اکثرا اینایی که مبایل میزنن زنای چادرین از زیر چادر راحت تر گوشی رو برمیدارن 

بین نمیخوام خدای نکرده به خانم های چادری توهین کنم ولی پلیس بهم گفت اکثرا اینایی که مبایل میزنن زنای ...

منم همچین چیزی شنیدم از مغازه دارا اما توهینی به چادریا نمیکنم چون مامان خودمم چادری میگفت تو مغازه ها میان میکنن زیر چادر میرن لباس یا هر چی نمیدونم لج بود باهاشون اینجوری میگفت یا چی

🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفه ای شدن😐 اقا دوست من رفته بود تو مترو میگفت زنه اومده کنارم نشسته با به پاک چاقو گذاشته کنار پ ...

بی شرفا... 

تو بگو اصلا گوشی به درک پول گوشیم به درک اون ضربه ی روحی و ترسی که تو وجود آدم میمونه بدتره

بی شرفا...  تو بگو اصلا گوشی به درک پول گوشیم به درک اون ضربه ی روحی و ترسی که تو وجود آدم میم ...

اره همون استرس تپش قلبی که واسمون پیش میاد خیلی بده من تاحالا تجربه اینکه گوشیمو بزنن نداشتم تو مترو ها هم زیاده ولی هیچوقت سوار مترو نمیشم مثلا بخوام اسنپم بگیرم یه جای امن وایمیسم که کسی نکشه ازم یا معمولا میزارم تو جیب شلوارم تو کیفم بزارم ممکنه بکشن ازمون

🤍
آرع بهش میگم گوش نمیده ب درک بذا بدزدن حالش جا بیاد تا حرف گوش بده بخدا انقد تابلو میذاره جیب پشتی ک ...

خدا نکنه بزنن توروخدا به شوهرت بگو مواظب باشه رفته بودیم  کلانتری یه مرده بود هیکلی دو متر قدش بود زیر گلوش چاقو گزاشته بودن بخاطر گوشیش😐

خدا نکنه بزنن توروخدا به شوهرت بگو مواظب باشه رفته بودیم  کلانتری یه مرده بود هیکلی دو متر قدش ...

وااییی یاخداا😵😳انشالله گوشیه مادرتون پیدا شه عزیزم💜🌸

🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀