2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو شربت😶 چطوری یعنی من ک مرباشو نتونستم درست کنم یعنی هرچی شکر زدم بازم تلخ بود

اره ببین مثلا تو یه پارچ آب نصف لیوان بهار نارنج بریز و شکر خیلی خوشمزه میشه

مربای بهار نارنج هم پختنش قلق داره تمیز پخته بشه خیلی خوشمزست اصلا تلخ نیست

شما مطمئنی بهار نارنج بوده؟چون بعضیا شارلاتانن بهار پرتقال رو قاطی میکنن اون خیلی بده 

بهار نارنج عطر و بوی خیلی خوبی هم داره

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
اره ببین مثلا تو یه پارچ آب نصف لیوان بهار نارنج بریز و شکر خیلی خوشمزه میشه مربای بهار نارنج هم پخ ...

نه راستش اصلا بهار پرتقال نشنیده بودم پس فقط اب و بهارنارنج و شکر امتحان میکنم مرررسی💖

یک عدد چپی 

نه راستش اصلا بهار پرتقال نشنیده بودم پس فقط اب و بهارنارنج و شکر امتحان میکنم مرررسی💖

اره تخم شربتی و یه مقدار آب لیمو هم میتونی بریزی دوست عزیز

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
خب اون تلخ نیست؟ شیره شیرین بیان رو تا به حال نشنیدم. فقط شنیدم برای معده خیلی خوبه!

خیلی ها طعمشو دوست ندارند..ولی تلخ نیست.یه مزه خاصی داره.من هم پودرشو استفاده کردم هم ریشه شو دیدم ولی شیره اش بهتره..قیافش شبیه شیره تریاکه.همشون طعمشون یکیه دیگه!عرقش هم هست.معده من با هیچ دارویی خوب نمیشه الا این کوفت😁