2777
2789

راست میگن برای بیماری های گوارشی خوبه؟

این کاربری دست دو نفره✌️                                      گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تو را؟🥺🖤                              شاعر میگه که= شاید که نه ...واقعا مردم،گول اون چشاتو من خوردم🥀🥺...یکی نبود بهم بگه ک اول شناخته بعد مردن🖤                                                 یا اونجا ک میگه= حتی تو تصمیمات من چشمات بی اثر نبود.🙂                                                              یا اونجا ک میگه= من از تموم خاطرات فقط چشاتو یادمه از کل ماجرای تو،فقط چشاتو یادمه :)                  دیگه ببین چشات چه غوغاییه ک حتی شاعرم بلد نیست ازشون دل بکنه🥺🖤
شیرین بیان خوردی؟ بزرگ‌ترین دروغ طب سنتی در قرنه! 😐

وای لعنتی اون تلخ نیست ک زهرماره 

این کاربری دست دو نفره✌️                                      گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تو را؟🥺🖤                              شاعر میگه که= شاید که نه ...واقعا مردم،گول اون چشاتو من خوردم🥀🥺...یکی نبود بهم بگه ک اول شناخته بعد مردن🖤                                                 یا اونجا ک میگه= حتی تو تصمیمات من چشمات بی اثر نبود.🙂                                                              یا اونجا ک میگه= من از تموم خاطرات فقط چشاتو یادمه از کل ماجرای تو،فقط چشاتو یادمه :)                  دیگه ببین چشات چه غوغاییه ک حتی شاعرم بلد نیست ازشون دل بکنه🥺🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیرین بیان خوردی؟ بزرگ‌ترین دروغ طب سنتی در قرنه! 😐

وااای🤣💔

من‌ هیچ‌وقت تسلیم نشدم،خسته‌ چرا،اما تسلیم نه؛یه شبایی تا صبح اشک ریختم،از درد چشمام رو نبستم،هِی خاطرات رو مرور کردم،اما صبحش با لبخند بلند شدم و انگارنه‌انگار که اون آدمِ دیشبی خودم بودم.کم آوردم؛ولی جا نزدم...با همه‌‌ی دردها ادامه دادم ؛ حتی وقتایی که می‌دونستم ممکنه تهش هی‌چی نباشه ! ادامه دادم ؛ تا سرم پیشِ خودم بالا باشه ! ادامه دادم ؛ تا اگه نشد ، به خودم بگم:« فدای سرت ، مهم اینه که تو تلاشت رو کردی ..! »بخاطرِ همین‌هم هیچ‌وقت نه پشیمونم ، نه افسوس می‌خورم و نه منتظرِ کسی هستم که بیاد و نجاتم بده ! ناجیِ من همیشه خودم بوده و بس ... :)
بابونه جز کم تلخ ترین دمنوشاس😅 بهارنارنج خوردی؟؟ 

بهتل نارنج رو فقط میشه تو شربت و چایی خورد

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

احتمالا زیاد جوشیده تلخ شده وگرنه زیاد تلخ نیست

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
عصبیه معده‌ت عزیزم؟ چطور می‌خوری؟

شیره شیرین بیان اندازه یه نخود میزارم دهنم تا کم کم آب بشه..معده ام به بعضی چیزا حساسه مثلا قرص مسکن بخورم شدیدا درد میکنه یعنی خواب باشم بلندم میکنه