2777
2789
عنوان

شلوار بگ به شمام نمیاد؟؟

2288 بازدید | 54 پست

من قدم ۱۶۵ تاس، پاهامم اونقدری لاغر نیس

ولی نمیدونم چرااا بهم نمیاد اصن🥲

شلواری ک خریدم فول بگ هست، بنظرتون باید نیم بگ بخرم؟؟؟

نخووووون امضامو                                                               مگه نگفتم نخون؟حالا که خوندی لدفااا یه صلواتم بفرس برام، مرسی اه😂❤ جان جدت لایکم نکن🤕  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید باورتون نشه ولی من هنوز فرق شلوار بگ و لگ و اینا رو نمیدونم😂 حالا چه مدلیه بگ؟

لگ مث ساپورته، کاملا چسبون😂

بگ گشاده.. فول بگ خیلی گشاده نسبتا، از ران به پایین..

منتهی نیم بگ یکم جمع و جورتر و تنگتره نسبت به فول بگ..

نخووووون امضامو                                                               مگه نگفتم نخون؟حالا که خوندی لدفااا یه صلواتم بفرس برام، مرسی اه😂❤ جان جدت لایکم نکن🤕  
ب من میاد بدبختی با کتونی میپوشم کوتاھم میشه 🤦‍♀️خیلی عصبی میشم

با کتونی خیلی قشنگههه 😍

من تو زانوهاش خیلی گشادمه،یه حالتی وایمیسته خودم دوس ندارم

لگ مث ساپورته، کاملا چسبون😂 بگ گشاده.. فول بگ خیلی گشاده نسبتا، از ران به پایین.. منتهی نیم بگ یک ...

آها ممنون عزیزم 😂🩶✨️

مرا ببخشید اگر دلنوشته هایم شما را به یاد کسی می اندازد.🩶🌱✨️
من قدم ۱۷۰ هست، منم بگ گرفتم، اما زیاد به دلم نیست خیلی سخت میشه سِت کرد، باید مانتوت قد ۷۰ نهایتا ۷ ...

اره دقیقااا

نبایدم مانتو گشاد باشه، خیلی آدمو چاق نشون میده..

ولی ب بعضی مدل پاها خیلییی بگ میاد🤩

آها ممنون عزیزم 😂🩶✨️

قربان تو😁🥰

من پاهام کمی لاغره بگ ک میپوشم عالی میشه ..اصلنم فرم پاهام مشخص  نمیشه انقدر دویت دارم مخصوصا پارچه ایشو

دلتنگ چهره ای هستم ک نمیدانم خاک با او چه کرده است ..دلتنگتم داداشم ...

میاد ولی باید بدونی با چی ست کنیش. من اوایل دوست نداشتم یه بار با این تیشرت نیم تنه ای ها پوشیدم خیلی خوب شد. بعد کم کم دستم اومد با چی خوب میش

برای آنهایی که تو را نفرین می‌کنند خیر و برکت بخواه و به کسی که از تو نفرت دارد محبّت کن و برای کسی که موجب رنج توست دعا کن، از این راه به آسایش و آرامش درونی خواهید رسید. خدایا شکرت