2777
2789
عنوان

شلوار بگ به شمام نمیاد؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2395 بازدید | 54 پست
باید نیم بگ میخریدی.. فول بگ ب نظرم ب اونایی ک قدشون خیلی بلنده میاد. شلوار بگ واسه کسایی ک پاهای لا ...

پس چرا من بلند و لاغرم مامانم همیشه تو پرو میگه وای نه بهت نمیاد بگ رو میگم

بچه ها بوتکات با چه مانتویی ست میشه؟

عروسکی 😍😍😍

کوتاه کلوش 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لاغرم  ینی مطمین باشم خوبه؟

لاغر بوتکاتم خوبه من دونام پره گنده میشم 

من خودمو ادم قوی میدونم چون...‌‌‌‌...‌بقیشو تو بگو ..‌‌‌.......دیدی قوی هستی 😊😊😊 پس تحت هرشرایطی ادامه بده فقط ادامه ......‌
 به من که میاد 😂 مسخره ام نکن😁

نههه مسخره نمیکنم اسمش تداعی خاطرات شد برام 😂♥️😘

به منم میاد 😁

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

وای میدونی من خودم خیلی چیزایی رو که خیلی دخترا میدونن نمیدونم مثلا اصلا آرایش نمیکنم فقط یه ضد آفت ...

نه چه اشکالی داره من هرنوع لباسی که دوست داشته باشم میپوشم اصلا به مد  و اینا توجه نمیکنم هرکاری که خوشحالت میکنه انجام بده