2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چرا جوابمو ندادی من نگرانم خیلی لطفی بکن و جوابمو بده

سلام الان دور سرش پنجاه و یک و نیم هست و هوشش هم خوبه سرش ریزه ولی هوشش خوبه مشکلتون چیه ببخشید الان متوجه پیامتون شدم

اگه دکتر بگه مشکلی نداره مشکلی نیست ک عزیزم نگران بیش از حد نباشین

نه الحمدلله الان پیش دبستانی هست و کم کم داره نوشتن رو یاد میگیره و به آسانی هم متوجه میشه ولی من همیشه نگران ظاهرشم

نه الحمدلله الان پیش دبستانی هست و کم کم داره نوشتن رو یاد میگیره و به آسانی هم متوجه میشه ولی من هم ...

وای گلم اصلا نگران نباشین من خودم معلمم و ببین هیچ ربطی نداره این ظاهر بچه ها به هوششون فقططط اگه تو پرونده پزشکی دکتر بگه اون موقع باید نگران بود اصلا همچین تفکری ب فرزندت نداشته باش انرژی مادر ناخوداگاه ب فرزند منتقل میشه اگه سال های اولم بلنگه هیچ عیبی نداره چه دیر چه زود همه بچها نوشتنو خوندنو یادمیگیرن انقد خودتونو درگیر یکم دیر یکم زودش نکنین فقط عشق و احترامو اول یادش بده 💗💗💗

برهمگان گر ز فلک زهر ببارد همه‌شب /من شکر اندر شکر اندر شکر اندر شکرم⭐

وای گلم اصلا نگران نباشین من خودم معلمم و ببین هیچ ربطی نداره این ظاهر بچه ها به هوششون فقططط اگه تو ...

فداتون بشم خیلی ممنونم عزیزم الحمدلله خدا تا الان خیلی کمکمون کرده انشالله از این به بعد هم هوامونو داشته باشه والا کلی باهاش کار کردم الان به زبان انگلیسی هم مسلطه و کم کم دارم کنار میام با ریز بودن سرش دکترها میگن دور سر اندازه س ولی چشمی نسبت به همه ی همسناش کاسه سرش ریزه.عزیزم ممنون از دلگرمی تون خدا ازتون راضی باشه

فداتون بشم خیلی ممنونم عزیزم الحمدلله خدا تا الان خیلی کمکمون کرده انشالله از این به بعد هم هوامونو ...

وای گلم شما الکی حساس شدین واقعا چندسانت اصلا به چشم بقیم نمیاد شما چون والدینشین میبینین و متوجه میشین این استرس الکیو از خودت دور کن خداروشکر ک فرزند سالم و عالی دارین 💗💗💗

برهمگان گر ز فلک زهر ببارد همه‌شب /من شکر اندر شکر اندر شکر اندر شکرم⭐

سلام الان دور سرش پنجاه و یک و نیم هست و هوشش هم خوبه سرش ریزه ولی هوشش خوبه مشکلتون چیه ببخشید الان ...

برای ۶سال که این اندازه خیییلی نرمال هست نگران چی هستی شما !!!!! برای  دخترم کوچیکتره ولی اونم خیلی باهوشه و نرمال من فقطططط نگران ظاهرش هستم ،اونقدرررر نگرانم که از زندگی افتادم مدااام فکرم روشه و هر جا میرم از هیچی لذت نمی‌برم و مدام درحال مقایسه ام ،واقعا نمی‌دونم چه کنم خیلی ناراحتم فقططط امیدم به خداست تا حالا که همراهمون بوده از این به بعد هم فقط خدا رو دارم، برام دعا کنید  

وای گلم اصلا نگران نباشین من خودم معلمم و ببین هیچ ربطی نداره این ظاهر بچه ها به هوششون فقططط اگه تو ...

عزیزم من که خیلی نگرانم ،حق با شماست حس میکنم دارم به طفل معصومم هم منتقل میکنم این حجم از استرس و نگرانی رو ولی دست خودم نیست کاش بتونم آروم شم