2777
2789

بچه ها من این یه ساله از زمین و زمان داره برام میباره همه بام دشمن شدن .

حرز ابی دجانه که تو گوگل هم هست .وخیلی تعریفشو شنیدم چن تا چاپ کردم چسبوندم به دیوارا.

خودم دوبار خواب دیدم باشون گلاویز شدم به شدت کتکشون زدم انداختمشون بیرون.

همسرم دیروز از سرکار اومد یکم میخواست چرت بزنه ،تو حالت خواب وبیدار بود یهو بلند اسممو صدا زد ،رفتم تو اتاق ،گفتم چی شده،گفت تو بودی موهامو لمس کردی بعد داشتی بم پوزخند میزدی ،بش گفتم دیدی که من از سالن اومدم.

گفت آره فهمیدم.

الان پسرم همچین خوابی دیده .

( بچه ها من این حرز و از دعا نویس و این جور جاها نگرفتم.سند معتبر داره ،فک کنم تو بحار الانوار هست .من کلن به دعانویس اعتقاد ندارم .فقط دعاهای قرآنی قبول دارم-)

دلیل این خوابا چیه ؟

پشماممم 

دارای دو سال عضویت و ترکیدن ناحق ....😑😑😑 حالم از کسایی که تو تاپیک دیگران میگن به ماچه حالا ، سطح دغدغه ات چقدر پایین یا حالا حرص تو رو هم باید بخوریم .....  بهم میخوره . سطح دغدغه هر کسی یا افکار هر کسی فرق می کنه بهم احترام بذاریم .

بچه ها من با خانواده ی شوهرم سر یه موضوعی قهر هستیم .

مادر شوهرم ویکی از برادر شوهرام اهل دعانویس هستن.

یعنی امکان داره واسمون دعا گرفته باشن.

آخه این همه خواب جن دیدن طبیعی نیست.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلیل خوابتون که باهاشون گلاویز شدید اینه که دارن اذیت میشن از دعاها 

اسپندم دم غروب با کندر حتما دود کنید 

سوره بقره هم هذوز بزارید پخش بشه

بله حرز ابی ادجانه کاملا معتبر 

حرز امام جواد هم خیلی از بچه ها تعریفشو کردن منتهی باید از جای معتبر خریداری بشه و یه نماز داره به بازوی راست بسته میشه. 

سرچ کنید در موردش

دلیل خوابتون که باهاشون گلاویز شدید اینه که دارن اذیت میشن از دعاها  اسپندم دم غروب با کندر حت ...

بله عزیزم همینطوره ،حتمن دود میکنم انشالله .

حرز امام جواد واز مشهد مادرم برام گرفته.

جمعش کن فقط حرز امام جواد ع رو بذار شما رو ازهمه چی حفظ میکنه

اخه میدونی ،آثار خوبی داشت برامون ،کارامون بهتر داره پیش میره ،رزق وروزیمون بیشتر شده،

یکی از دوستان گفتن دارن اذیت میشن ،بخاطر همین خوابشون ومیبینید

بچه ها من با خانواده ی شوهرم سر یه موضوعی قهر هستیم . مادر شوهرم ویکی از برادر شوهرام اهل دعانویس ه ...

منم چند شب پیش خواب دیدم وسایلام گم شدن بعد پسرم گم شد تو خواب با جنا کشتی میگرفتم که پسرمو از دستشون نجات بدم اونا نامرعی بودن.پسرم تو خواب بلند میشه داد میزنه میگه اوناهاشو گریه میکنه وتب میکنه.براش دعا گرفتم میگه اطرافش جن اذیتش میکنه.میترسم منم