2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طرح ملیسا واس روزمره خوب نیست

مو هی گیر میکنه اگه کوتاهش باشه قشنگه

حلقه ای هم نمیدونم سلیقه ای 

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   
طرح ملیسا واس روزمره خوب نیست مو هی گیر میکنه اگه کوتاهش باشه قشنگه حلقه ای هم نمیدونم سلیقه ای&nb ...

ممنون از راهنماییت قشنگم 

امضات خیلی جالب بود خداحفظشون کنه هردو 

هم دختر و هم خواهر😉

ممنون از راهنماییت قشنگم  امضات خیلی جالب بود خداحفظشون کنه هردو  هم دختر و هم خواهر😉

فدات عزیزم

خدا حفظ کنه همه عزیزانت رو 

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   

ازینا خواهرم داشت اتفاقا بلند بود و اصلا به موهاش یا لباس گیر نمیکرد راحت راحت بود و خیلی قشنگ

خدایا میدونی؛میبینی و میتونی!حاجت ناممکن منو با عظمت و سخاوت خودت بهم بده!هرکی امضامو خوند برای حاجتم یه صلوات بفرسته
ازینا خواهرم داشت اتفاقا بلند بود و اصلا به موهاش یا لباس گیر نمیکرد راحت راحت بود و خیلی قشنگ

پس بنظرت ملیسا بهتره😉گرچه که خودم الان از گوشواره نیم ستم استفاده میکنم .و اینو برا مجلس میخوام 

ولی از این مدل قبلا یکی از اقواممون داشت کلش شکست و تکه تکه شده بود ریخته بود تو خونشون دیگه دونه دونه جمع کرد و فروخت و یکی دیگه برداشت .

اما چیکار کنم که منم دلم پیشش گیره .

آخه هم وزنش خیلی سبکه این مدل و هم زیباایی خیره کننده ای داره بنظرم چون استفاده ی آنچنانی ازش ندارم خوب باشخ😇

پس بنظرت ملیسا بهتره😉گرچه که خودم الان از گوشواره نیم ستم استفاده میکنم .و اینو برا مجلس میخوام&nbs ...

خواهر من چندسال استفاده کرد اون فامیلتون چجوری به اون شکل تیکه تیکه شد براش  

خدایا میدونی؛میبینی و میتونی!حاجت ناممکن منو با عظمت و سخاوت خودت بهم بده!هرکی امضامو خوند برای حاجتم یه صلوات بفرسته