2777
2789
عنوان

ترس و وحشت بچه

482 بازدید | 28 پست

سلام بچه ها بچه ی داداشم حدود 5 سالشه قبلا تو خواب یهو جیغ می‌کشید و کلی گریه میکرد الان جدیدا تو بیداری یهو جیغ میکشه و گریه شدید میگه ترسیدم هر چی میگن از چی میگه یه چیزی تو چشمام دیدم حتی تو پارک همچین اتفاقی افتاده.... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

روانشناس کودک عزیزم با یه خط که نمیشه گفت مشکلش چیه 

باید علتش کاملا بررسی بشه 

اما این سن اوج کابوسهای شبانه است 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
بعضیا میگن ببرین دعا نویس تما دوست نداریم از الان بخواد با این مسائل درگیرش کنیم 

والا من هر ادم معتقد به خدا رو دیدم گفتن دعا و اینکارها اشتباهه محضه 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
بچه ست دیگه،تخیل و توهم اینا خیلی قویه الان پسر من چهار سالشه،تو اتاق تنها باشه مثلا صدای کلید در ب ...

ترس این طفلی غیر طبیعیه اونروز با بچه ها بازی می‌کرد یهو جیغ کشید و گریه دست و پاهاش میلرزید میگفت منو ببرین خونه یهو می‌ترسه 

براش دعای چاقو بگیرین 

چرا ترسش رو نمیگیرین

بنظرم آدمایی که با هر کسی دوست نمیشن هر مهمونی رو نمیرن هر لباسی رو نمیپوشن هر حرفی رو نمیزنن و حتی تو خلوت خودشون برای خودشون چارچوب دارن؛ آدمایین که نشون میدن درسته که آزادی قشنگه منتها نه به هر قیمتی!✨🌿ما نسلی هستیم که رجایی رو شنیدم و رئیسی رو دیدیم🖤