2777
2789
عنوان

کنکوریا کسی هست بهم گوش کنه

190 بازدید | 26 پست

وقتی رتبه رو گرفتم عروسی بودیم رتبه اصلا چیز جالی نبود بعد این همه پست کنکور موندن صد بار میخواستم گریه کنم نکردم الکی دست زدم هیچ کی نفهمید چقدر ناراحتم فکر کردم قبول میشم چون هیچکی آرم حسابم نمی‌کرد هیچ وقت آرایش نمیکردم ابرو فلان نمکردم دماغ عمل نمکردم هر روز ی چیز نمی پوشیدم درس میخوندم دخترای فامیل آدم حسابم نمیکردن گفتم قبول میشم که نشدم نمیدونم چی بگم نه چیزی قبول شدم نه کسی آدم حسابم میکنه چرا این همه درس خوندم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به کسی ربطی نداره و این اینده توعه 

هنوزم دیر نیست 

سبک سنگین کن با خودت ببین اگه دوباره توانشو داری شروع کن و بخون ولی اینسری بیار 

من سال 1405 سهمم رو از کنکور میگیرم و اولین خانم دکتر خاندانمون میشم  خدایا شکرت🥲✨

اینکه تونستم تک تک جملات تو با تمام وجودم درک کنم برام عذاب اوره 

دقیقا نقطه ی دردناک کنکوری بودن همون جایی که به خودمون میایم و میبینیم انگار از همه عقب تریم انگار تنها ترینیم نه زندگی کردیم و نه موفق شدیم خیلی دردناک خیلییی زیاد :)

به کسی ربطی نداره و این اینده توعه هنوزم دیر نیست سبک سنگین کن با خودت ببین اگه دوباره توانشو داری ش ...

نه بخاطر کنکور چون مثله اونا نبودم آدم حسابم نمیکنن گفتم اگه قبول بشم نشدم چن سال پشت کنکور بودم

اینکه تونستم تک تک جملات تو با تمام وجودم درک کنم برام عذاب اوره دقیقا نقطه ی دردناک کنکوری بودن همو ...

اره هیچ کی نیست هیچ دوستی نیست که اومدم اینجا حرف میزنم به خاطر درس خوندم کارایی که بقییه انجام میدادن من انجام نمی‌دادم هیچ وقت آدم حسابم نکردن درس میخونم میگم قبول میشم که نشدم امشب کسی متوجه نشد چرا الکی ی گوشه ایستادم همه با خودشون خوبن هیچی هم قبول نمیشم از بقییه هم عقب ترم

تو میخوای اهمیتی که بهت داده نشده با موقعیت اجتماعی به دست بیاری، راهش نیست 

شاید اصلا خدا برای این جلوی رسیدن به هدف رو گرفته که تو حقیقت رو پیدا کنی، حقیقت اینه باید بتونی بدون متعلقات دنیوی احساس ارزشمندی داشته باشی اعتماد به نفس داشته باشی

تو اگر موقعیت اجتماعی خوبی هم پیدا کنی تو حوضه روابط اون شغل هم به مشکل میخوری چون پایه خرابه ریشه مشکل داره اعتماد به نفست داغونه

با این روحیه درس خوندن هم سخته تازه اگر بتونی خوب بخونی که بعید می‌دونم تونسته باشی 

چون نگرش منفی کازرون خراب می‌کنه 

همش درس خوندم که منم آدم حساب کنن قبول بشم اون رشته ای میخوام قبول نشدم

خیلیا اون چیزی که  مسخوان رو قبول نمیشن باید ادم بودن از خودت بیاددته از رتبه و پول و قیافه 

جند شده رتبه ات