2777
2789
عنوان

ترس و وحشت بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 28 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرتون چیزی میبینه؟ 

نمیدونم پسر خودم شب ها بلند میشد یهو جیغ و گریه من قرآن گذاشتم خوب شد 

الان هم ۱۰ سالش یه ماه خونه ی مامانم موندیم همش صبح ها میگفت دای نمیزاره من بخوابم بهم لگد میزنه من مطمئن بودم داداشم نمیاد اتاق ما باز ازش پرسیدم گفت‌ نه من چیکارش دارم به پسرم نگفتم گفتم اره دای باهات شوخی میکنه الان اومدیم خونه ی خودمون خداروشکر دیکه چیزی نمیگه گوش شیطون کر از سرش افتاده 

حتما مشاوره ببرین نگران نباشین تو این سن زود به درمان جواب میده به هیچ عنوان بهش نگین که خیالاتی شده ...

آره این چیزا رو نمیگن فقط میپرسن که توضیح بده یا نقاشیش کن میگه نمیتونم تو چشام میبینم

ینی چی چطوری بگیریم 

غروب یه تابه رو بزارین رو گاز کاملا داغ بشه بعدش بچه رو بنشونین رو سرش چادر یا روسری بکشید بعد تو یه استکان یکم آب بریزین با نمک یدونه هم میخ کوچولو وقتی که تابه کاملا داغ شد نگه دارین بالا سرش و اون آب‌نمک رو بریزین تو ماهیتابه 

کلا ترسش گرفته میشه شکل اون چیزی هم که ازش می‌ترسه میاد رو تابه

بنظرم آدمایی که با هر کسی دوست نمیشن هر مهمونی رو نمیرن هر لباسی رو نمیپوشن هر حرفی رو نمیزنن و حتی تو خلوت خودشون برای خودشون چارچوب دارن؛ آدمایین که نشون میدن درسته که آزادی قشنگه منتها نه به هر قیمتی!✨🌿ما نسلی هستیم که رجایی رو شنیدم و رئیسی رو دیدیم🖤
غروب یه تابه رو بزارین رو گاز کاملا داغ بشه بعدش بچه رو بنشونین رو سرش چادر یا روسری بکشید بعد تو یه ...

ما خیلی این کار رو می کنیم خیلی هم تاثیر داره برا بچه یا بزرگ

بنظرم آدمایی که با هر کسی دوست نمیشن هر مهمونی رو نمیرن هر لباسی رو نمیپوشن هر حرفی رو نمیزنن و حتی تو خلوت خودشون برای خودشون چارچوب دارن؛ آدمایین که نشون میدن درسته که آزادی قشنگه منتها نه به هر قیمتی!✨🌿ما نسلی هستیم که رجایی رو شنیدم و رئیسی رو دیدیم🖤
چقد جالب حتما میگم بهشون انجام بدن ممنونم 

خواهش شبا خوابیدنی با چشای نیمه باز می خوابه؟