2777
2789

چندبار برای دخترم آزمایش گرفتیم که هم مثبت بودن هم منفی .بعد دکتر هیچ کدوم رو قبول نکرد چون جوابها متفاوت بوده .حالا گفته بیایید تهران یه آزمایشگاه معتبر .

ما با تهران 2ساعت فاصله داریم .این آزمایش هم باید حتما از ادرار اول صبح که از خواب بیدار میشه از دخترم بگیرم تکون نخوره اصلا به محض این که بیدار میشه فقط تا سرویس بره 

نمیدونم‌چکار کنم.

فردا برم با مسئول یه آزمایشگاه همین جا صحبت کنم جواب های قبلی هم براش ببرم نشوش بدم .که بگم این آزمایش رو دقت کنن و سر سری رد نشن یعنی قبول میکنن .

دارم از شدت بی قراری دق میکنم 

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __

عزیزم خب مهم ازمایشگاهه...

شما ادرار اول صبح دخترتون رو توی خونه اول صبح بگیرید توی ظرف های مخصوصش و با ماشین ببرید یه آزمایشگاه خوب گرچه دور باشه .

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهر استرس نده به خودت الکی 

ان شاالله که آرمیتاجون چیزیش نیس من تو نمازام دعاش میکنم از وقتی پستاتو دیدم 

خدایا شکرت 😘 بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ

عزیزم خب مهم ازمایشگاهه...شما ادرار اول صبح دخترتون رو توی خونه اول صبح بگیرید توی ظرف های مخصوصش و ...

اره دکترم گفت تو خونه بگیر ولی خب دوساعت فاصله اشکال نداره ادراربمونه 

یا من برم همین جا با مسئول آزمایشگاه صحبت کنم بگم اینجوری شده 

اره دخترم گفت تو خونه بگیر ولی خب دوساعت فاصله اشکال نداره ادراربمونه یا من برم همین جا با مسئول آزم ...

فکر نکنم دوساعت مشکلی باشه . مثلاً بذارید توی پلاستیک ظرف رو بعد هم توی داشبورد یا صندوق عقب که نور آفتاب و گرما بهش نخوره ...

دیدین که توی آزمایشگاه هم سریع ظرف ها رو برنمی‌دارن که .میذارن همه ی قفسه های ظروف پر بشه و آخر وقت برمیدارن ظرف ها رو!

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

خواهر استرس نده به خودت الکی ان شاالله که آرمیتاجون چیزیش نیس من تو نمازام دعاش میکنم از وقتی پستاتو ...

دارم دق میکنم نه خواب دارم نه خوراک 

فقط میام اینجا حرف میزنم آروم میشم کمی 

تا این حد که از اعصاب فکم ولبم خود به خود کج میشه 

خیلی حالم بده .اجرت با امام حسین باشه خواهرم .

من خواهر و مادر ندارم برم تو بغلشون گریه کنم 

خدایا خودت پناهم باش 

از آزمایشگاه بپرس ببین چطور میشه نمونه از اینجا ببری خراب نمیشه ؟؟ ودوم هم میتونید ساعت سه شب حرکت کنید سمت تهران دخترت تو ماشین خواب باشه 

اونجا در ازمایشگاه لمونید تا بیدار بشه وببرید آز بده وبرگردید 

فکر نکنم دوساعت مشکلی باشه . مثلاً بذارید توی پلاستیک ظرف رو بعد هم توی داشبورد یا صندوق عقب که نور ...

برامون دعا کن .خیلی حالمون بده خیلی نگران ولی بی قراریم 

دخترم چیزیش نباشه من دق میکنم 

دارم دق میکنم نه خواب دارم نه خوراک فقط میام اینجا حرف میزنم آروم میشم کمی تا این حد که از اعصاب فکم ...

عزیزم 

کلی براتون دعا میکنم گل دخترتم چیزیش نیس نگران نباش 

خدایا شکرت 😘 بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ

میتونم بپرسم مشکل دخترتون چیه

من اینو برای دوستای که میگن چی شده دخترت نوشتم کپی میکنم 

فقط ازتون می‌خوام برامون دعا کنید من خیلی تنهام نه مادری دارم برم تو بغلش گریه کنم نه کسی جز خدا وائمه 

من دوماه پیش دخترم روهمین جوری بردم چکاپ بده که پروتیین ادرار زیاد دفع میکرد در حد اسیب کلیه ،چند بارم تکرار کردم ،که صبح ها دفع نداشت ولی بعد غز ظهر زیاد 

دکتر ازمایشگاه گفت انقدر نیا ازمایش بده ببرش سونوگرافی منم به خیال خودم که سونوگرافی با سونوگرافی فرق نداره بردمش تو یه پس کوچه یه سونوگرافی داغون که گفت کلیه بچه مشکل داره و چپش کوچیک شده و این حرفا کوچیک شدن کلیه هم یعنی داره از کار میفته، انگار یه شک عصبی بهم وارد شد خیلی حالم بد شد ،از اون روز همش حالم بده ،بردمش دکتر که سونو قبول نکرد گفتن با توجه به سونو بچه باید علائم نشون بده ببرش یه جای خوب ،اون موقع هم همینجوری بی قرار از همه التماس دعا داشتم تا رفتیم سونوگرافی معروف خوب گفت بافت کلیه ش همین مدلیه کوچیک نشده ومشکلی نداره .خدا میدونه چقدر خوشحال شدم ،تا جواب ازمایش 24ساعتش اومد باز هم پروتیین زیاد دفع میکرد در حد اسیب کلیه 

دکتر گفت اگر صبح دفع نداشته باشه ولی بعد از ظهر دفع داشته باشه مشکلی نیست واین تو افراد لاغر ونوجوون طبیعی هست. بهش میگن دفع پروتیین در حالت ایستاده وکلیه سالمه 

ولی وقتی رفتیم ازمایش صبح وعصر تکرار کردیم تو هر دوتاش پروتیین زیاد بود که دکتر دیگه میخواست دارو تجویز کنه که کلا به خاطر کلیه تخت نظر باشه 

من خودم نذاشتم گفتم نه دوباره تکرار میکنم که باز این دفعه جواب ازمایش منفی شد پروتیینی تو ادرار صبح نبود خداروشکر ،

بازم دکتر گفت باید یه جای معتبر تکرار بشه که مطمئن بشیم منفی هست 

شوهرم که میگه ولش کن ولی خوب نمیشه خدایی نکرده یه درصدم اشتباه شده باشه 

خدا رو شکر که این سری منفی شد 

برامون دعا کنید که جواب بعدی هم منفی بشه خیالمون راحت ،دوماه من یه خواب راحت نکردم ،

برامون خیلی دعا کنید   

من جواب اشتباه سونو اول که دفعه دوم گفت اشتباه شده جواب منفی ازمایش اخرو‌همه رو لطف خدا وائمه ودعاهای بچه های اینجا میبینم 

یعنی اگر بشه که جواب تکرار ازمایشم منفی بشه یعنی بچم سالمه ،خدایا خودت پناهم باش 

خیلی التماس دعا دارم