2777
2789
عنوان

برلتون‌پیش اومده با جنسیت بچتون کنار نیاین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1193 بازدید | 77 پست

من از اول فکر میکردم بچم دختر میشه و دختر رو به جور دیگه دوست داشتم میگفتم به من نمیاد مامان پسر باشم. ولی پسرم یه جوری جاشو تو قلبم باز کرده با خودم میگم چطور اون حرفا رو میزدم و عاشقانه دوسش دارم

من حتی بلد نباشم بخونم از تویی که باعث اومدن یه بچه تو دنیا میشی و حس مادر بودنت اینه که بین انسان ه ...

من با ابله ها بیش از این بحث نمیکنم معلومه زیر دست چه پدر مادر بی ادبی تربیت شدی که این از آب دراومدی،کسی که درکی از مسائل و مشکلات انسانی نداره،کسی که انقدر شعور نداره که وقتی گفتن کسی اگه تجربه داره بیاد تو تاپیک ولی به خودش اجازه ورود به جایی رو میده که ازش درخواست نشده و اظهار نظر هم میکنه،طفلی بچه های تو که همچین مادر بی درکی دارن

برو بقیه کامنت هارو بخون و بفهم که یا جواب نده یا چطور جواب بدی بی شخصیت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لطفلی کن گورتو گم کن ،من از توئه کوته فکر عقب افتاده بدون درک نظر نخواستم برو تاپیکو بخون متوجه میشی ...

خخخ تو تربیت داری که طرف حرف نزده به رگبار میبندی. خواهشاً تو با اون فکر کوچیکت دم از عقب افتادگی نزن. میگم در جایگاهی نیستی که بخونم حسابت کنم و حتی دیگه جوابت رو بدم. اوت زبونی که تو توی دهنت داری گوسفند هم داره که باهاش بع بع می‌کنه🙃

الان تو مزخرف نیستی که هدیه خدارو راجبش اینجوری حرف میزنی مشخصه کی مریضه

آره کلا از این چس دماغ هاست که تاپیک میزنه و بی ظرفیت هم هست. باهاش بحث نکن کلا مشخصه که مریضه. این زن رو خواسته و خلقت خدا دست می‌ذاره و پسش می‌زنه میخواد با ماها ادب داشته باشه

معلوم نیست خانواده شوهرش رو این چیکار می‌کنه بد به حال اونا 

کتاب روانشناسی زیاد بخون. از نظر روانشناسی آدم هایی که مثل شما عزت نفس ندارن از الفاظ زشت و رکیک استفاده میکنن و حتی نشناخته به دیگران و خانواده هاشون توهین میکنن تا بتونن اعتماد به نفس طرف مقابل رو هم کم کنن و جایگاه خودشون رو نگه دارن. شما از همه بابت باید تحت درمان باشی. روز خوش. 

منم همیشه حس میکردم که هیچوقت با پسرا نمیتونم ارتباط بگیرم ولی الان ناخواسته باردار شدم و تو دلیمم پسره، وقتی تو شکمم تکون میخوره وای خدایا نمیدونی چه حس شیرینیه، دارم لحظه شماری میکنم واسه اومدنش و فقط از خدا میخوام مواظبش باشه و هرچه زودتر بغلش بگیرم قربونش برم