2777
2789
عنوان

برلتون‌پیش اومده با جنسیت بچتون کنار نیاین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1193 بازدید | 77 پست

اصلا در جایگاهی نیستی که حتی بخوام باهات بحث کنم. بچه ای که از بند ناف تو داره تغذیه می‌کنه و از وجودته نظرت دربارش اینه. بعد میخواد در مورد بقیه که نمیشناسی درست نظر بدی 

من عاشق دختر بودم و هستم  از خدا دختر خواستم خدا لطف کرد بهم داد برا دومی هم خیلی دوست داشتم ...

منم دقیقا همینم، میترسم این حس باقی بمونه میترسم نتونم اونجور که برا دخترم وقت میذارم براش وقت بذارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقیقا وقتی حامله بودم شرایط شمارو داشتم میگفتم صددرصد دختره وقتی فهمیدم پسره میگفتم اصلا دوستش ن ...

خدا برات نگهداره عزیزم،آره منم واقعا حسی بهش جز دلسوزی ندارم،البته هورمون هامم جابه جا شده و حال روحیمو ۱۰ برابر بدتر کرده،امیدوارم حسم مثل شما بشه

اره واقعا بلد نیستم،کلا با پسرا سخت ارتباط میگیرم

یه مدت وارد دنیا شون بشو چون چیزیه که خواسته یا نا خواسته وارد زندگیت شده پس بپذیرش و سعی کن کاری کنی حالت خوب باشه باهاش

من یه دختر ۲۴ ساله ام که ۴ ساله مزدوج شدم دارم با قدرت تمام به سمت هدف هام میرم🥰 امیدوارم خدا همیشه پشتم باشه. خوشحالم که تو این سایت کلی دوست خوب دارم
من بارداری اول دختر تو ذهنم بود ازمایش خون هفته ۱۶ دادم ریسک نقص لوله عصبی شد یک به هفت  به حد ...

منم ریسک سندروم داون داشتم آزمایش سلفری دادم، ولی با این وجود بازم دخترخالم بودنش برام مهم بود،خدا نگهداره برات عزیزم

بزار دنیا بیاد 😍😍😍😍وییی میفهمی که خدا چ نعمتی بهت داده هر چند دخترا بهترن ولی پسر داشتنم کیف خود ...

امیدوارم زودتر این حسی که میگی غالب بشه به این حسی که دارم

الان تو مزخرف نیستی که هدیه خدارو راجبش اینجوری حرف میزنی مشخصه کی مریضه

مریض تویی که خوندی من از چه کسایی کمک خواستم کسایی که درد مشترک با من دارن،هم مریضی هم تربیت خانوادگی نداری وارد تاپیکی شدی که محترمانه گفته شده اگر همچین مشکلی ندارید نظر ندین،پس تشریفتو ببر جایی که ازت نظر خواستن من اجازه نظر دادن به تو ندادم

اصلا در جایگاهی نیستی که حتی بخوام باهات بحث کنم. بچه ای که از بند ناف تو داره تغذیه می‌کنه و از وجو ...

لطفلی کن گورتو گم کن ،من از توئه کوته فکر عقب افتاده بدون درک نظر نخواستم برو تاپیکو بخون متوجه میشی از چه کسایی خواستم وارد بشن،در جایگاهی نیستی که بخوای همچین غلط بزرگی بکنی،معلومه تربیت خانوادگی نداری