2777
2789
عنوان

برلتون‌پیش اومده با جنسیت بچتون کنار نیاین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1192 بازدید | 77 پست

اسی عزیزم پسر داشتن خیلیم خوبه

سالم باشه،  دعا کن عاقبت بخیر باشه

مطمعن باش اگه درست تربیت بشه خیلیم خوبه😍

دنیا بیاد عاشقش میشی. 

الان خواهر من عاشق دختر بودن هم خودش و هم همسرش ۴تا پسر داره،  و اونیکی خواهرم ۳ تا.. ولی اینقد بچه هارو درست تربیت کردن ادم کیف میکنه براشون

دخترم😍عشق همیشگی من💕تو بزرگ‌ترین بهانه‌ی زندگی من و بابا هستی😍😍 ۱۸ اذر ۱۴۰۲❤ 

من چون داداش نداشتم و خیلی با جنس مذکر در تماس نبودم وقتی تو بارداریم فهمیدم پسره همینطور بودم میرفتم بارار لباس بخرم اخر سر هیچی نمی خریدم و برای دختر خواهرم خرید می کردم!! 

دیگه به مرور بهتر شدم تقریبا از بعد از به دنیا اومدنش باهاش ارتباط گرفتم الانم نفسم به نفسش بنده

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه پسر داشتم  ولی چون خواهر نداشتم در حسرت دختر بودم که خوب قسمت نبود حالم خیلی بد بود به خ ...

خدا صلاح مارو بهتر میدونه عزیزم

ان شاءالله سالم و صالح باشه

ینی چشماش چه رنگی بود💔

میفهمم حس تو فک کنم بلد نیستی چجوری تربیتش کنی مثل من. به نظرم کتاب های تربیت پسر و اینا بخون

من یه دختر ۲۴ ساله ام که ۴ ساله مزدوج شدم دارم با قدرت تمام به سمت هدف هام میرم🥰 امیدوارم خدا همیشه پشتم باشه. خوشحالم که تو این سایت کلی دوست خوب دارم

من عاشق دختر بودم و هستم 

از خدا دختر خواستم خدا لطف کرد بهم داد

برا دومی هم خیلی دوست داشتم دختر باشه حتی دخترمم خیلی دوست داشت خواهر داشته باشه

اصلا فک میکردم نمیتونم با پسر بچه کنار بیام

خدا دومی رو پسر بهم داد

خدا میدونه الان چقدر عاشقشم و اصلا جنسیت برام مهم نیست

بهش فکر نکن 

هر مادری عاشق بچه هاش میشه و جنسیت براش مهم نیست

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️

منم دقیقا وقتی حامله بودم شرایط شمارو داشتم میگفتم صددرصد دختره وقتی فهمیدم پسره میگفتم اصلا دوستش ندارم و ازش بدم میاد حالم خیلی خراب بود ولی بعداز اینکه بدنیا اومد عاشقش شدم الان دوسالشه و هرروز خودمو لعنت میکنم که چرا دوران حاملگی رو زهرمار کردم و ناشکری کردم .و هر روز دعا میکنم که خدا ببخشه منو.شما هم مثل من دوران حاملگی رو زهرمار خودت نکن بعداز بدنیا اومدن پسرت عاشقش میشی مطمئنم

ناشکری نمیکنم اگه پسر بود تو ذوقم میخوردا😅 ولی میزاشتیمش رو چشمون خداروشکر دو روز پیش سونو دادم گ ...

دختر قنده،من یکی دارم ولی یکیش کمه انقدر دنیای دخترونه قشنگه که ازش سیر نمیشی هر روزش برام شیرین بوده تا الان کاش هر یه سالش ۳سال میگذشت

دختر قنده،من یکی دارم ولی یکیش کمه انقدر دنیای دخترونه قشنگه که ازش سیر نمیشی هر روزش برام شیرین بود ...

ایجانم،  خدا حفظش کنه😍منم بچه اولمو باردارم

دخترم😍عشق همیشگی من💕تو بزرگ‌ترین بهانه‌ی زندگی من و بابا هستی😍😍 ۱۸ اذر ۱۴۰۲❤ 

من بارداری اول دختر تو ذهنم بود ازمایش خون هفته ۱۶ دادم ریسک نقص لوله عصبی شد یک به هفت 

به حدی جنسیت ارزش و اهمیتشو برام از دست داد که حد نداره

دو هفته ای که ّاید صبر میکردم تا انومالی و رد یا تایید مشکل جنینم تنها چیزی که برام اهمیت نداشت این بود پسر باشه یا دختر رو لبه تیغ بودم و فقط میگفتم من پوخ خوردم پسر باشه دختر باشه فقط سالم باشه فقط بگن مشکلی نداره 

که خب پسرم شد این ترس باعث شد لحظه ای هم نگم چرا پسره کاش دختر بود الانم که شکر خدا کل هست و نیستمه

مرد کوچولوی جنتلمن من

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

خب چرا تاپيك زدي وقتي نميخاي كسي نصيحتت كنه يا باهات حرف بزنه

نیاز به همدردی دارم،نه نصیحت آدما گاهی برای تسکین نیاز به همدردی دارن،این یه مسئله ساده انسانی هست که نیاز به توضیح نداره،عجیبه که شما این موضوع رو درک نمیکنید

من یه پسر داشتم  ولی چون خواهر نداشتم در حسرت دختر بودم که خوب قسمت نبود حالم خیلی بد بود به خ ...

خدا برات نگهداره عزیزم،دختر من خیلی آرومه یعنی نمیدونم چه کار خوبی کردم پاداشتش این فرشته بود،با دنیای پسرونه غریبم