2777
2789
عنوان

برلتون‌پیش اومده با جنسیت بچتون کنار نیاین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1192 بازدید | 77 پست
مثلا بگيم افرين كه كنار نمياي دمت گرم همين فرمون ادامه بده؟

نه عزیز همین که میدونی درک نمیکنی دهن مبارک رو ببندی مشکلی برات پیش نمیاد،حرف زدن بلد نیستی حرف نزدنو که دیگه بلدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آفرین 

نمیدونم چند سالته ولی همین که بلدی بخونی بنویسی باید یه چیزایی بلد باشی از انسانیت، سنت به اینجا رسیده نفهمیدی آدما گاهی به همدردی نیاز دارن نه به نصیحت،عقلت انقدری قد نمیده که متوجه بشی این تاپیکو زدم و گفتی اگر کسی براش پیش اومده،پس سکوت کن وقتی درک نداری

کنار نمیای بچتو بزار تو کوچه

حرف زدن بلد نیستی مجبور نیستی از تربیت نداشته خانوادگی استفاده کنی،تراوشات مزخرف ذهنتو نگهدار تو جمع خانوادگی که لایقش هستن بکار ببر

من عاشق پسرم با دخترا نمیتونم ارتباط بگیرم البته فعلا هیچکدومش ندارم ولی دوس دارم اگه مادر شدم بچم ...

امیدوام قسمت با خواست دلت یکی باشه عزیزم

دختر پسر نداره این ذهنیت و روحیه ماست که نمیذاره با بعضی چیزا کنار بیایم

اسی عزیزم پسر داشتن خیلیم خوبه سالم باشه،  دعا کن عاقبت بخیر باشه مطمعن باش اگه درست تربیت بش ...

ممنون از انرژی مثبتت عزیزم،امیدوارم منم اینجور بشم و قلبم آروم بگیره

الان اینجوری فکر میکنی اما وقتی بدنیا بیاد اینقدر خوشمزه میشه که میخوریش  بچه کلا خوشمزه و شیر ...

امیدوارم،خیلی سعی میکنم کانکت بشم عکس سونوگرافی رو میبینم ،میرم لباس پسرونه نگا میکنم شاید کمی حالم بهتر بشه

امیدوارم،خیلی سعی میکنم کانکت بشم عکس سونوگرافی رو میبینم ،میرم لباس پسرونه نگا میکنم شاید کمی حالم ...

صبر کن بدنیا بیاد و نگاهت بکنه و بخنده .....اصلا قند توی دلت اب میشه براش

جواب ابلهان خاموشیست
نمیدونم چند سالته ولی همین که بلدی بخونی بنویسی باید یه چیزایی بلد باشی از انسانیت، سنت به اینجا رسی ...

من حتی بلد نباشم بخونم از تویی که باعث اومدن یه بچه تو دنیا میشی و حس مادر بودنت اینه که بین انسان ها فرق بذاری خیلی بیشتر میفهمم. تو دم از انسانیت نزن.از اون شخصیت هایی هستی که با هرکسی هرجوری دلت میخواد حرف میزنی و رفتار می‌کنی اما جنبه شنیدن حرفهای بقیه رو نداری. وگرنه طرف نوشته بودتاپیک زدی که بقیه سکوت کنن من نوشتم آفرین. آدم با زنی که سر لذت خودش باعث میشه یه بچه ناخواسته بیاد تو این دنیا و باز حرف مفت میزنه همدردی نمیکنه چون تو آدم نیستی حس نداری که بفهمی درد چیه . تو دم از انسانیت نزن خواهشاً. بد جوابت رو دادم که بفهمی اون زبونی که تو دهن تو هست رو همه دارن