2777
2789
عنوان

هم اتاقیم خیلی پرویه قابلمه منو بدون اجازه بر میداره

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 46 پست

نظرات بقیه برام خیلی جالبه 

من نصف عمرم رو خوابگاه بودم و به جرات میتونم بگم بدترین رفتار دعوا و اعصاب خوردی با هم اتاقی هست 

هرگز و هرگز از در دعوا وارد نشو چون تهش جز خراب شدن آرامش ت هیییچیییی برات نمیمونه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نظرات بقیه برام خیلی جالبه من نصف عمرم رو خوابگاه بودم و به جرات میتونم بگم بدترین رفتار دعوا و اعصا ...

اره این آدم خیلی پرویه اگر باهاش دعوا کنم بدبختم میکنه

میدونی چرا قابلمه منو برمیداره برای اینکه برای دوست پسرش غذا درست کنه قابلمه خودش کوچیکه خیلی اعصاب ...

آره راه خوبیه، غذا بریز تووش، یا خواست برداره بهش بگو لازمش دارم، نشد اصلا بذارش توو چمدونت 

اره این آدم خیلی پرویه اگر باهاش دعوا کنم بدبختم میکنه

دعوا کنی تا اخر سال مدام میخوایید چشم توو چشم و از هم متنفر باشید 

هزارتا راه بهتر هست که بتونی وسایلت رو از دسترسش خارج کنی 

دعوا رو بذار برای اخر اگر هیییییچ راه دیگه ای نبود 

یک بار ساعت ۶ قابلمه برداشت گفتم بهش من ۷ نیاز دارم ساعت ۹ بهم برگردوند

وا اسی

نباید بگی ساعت ۷ قابلمه نیاز دارم

قابلمه اون نیست که بخوای ازش قرص بگیری

مستقیم بگو بده بهم

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

دعوا کنی تا اخر سال مدام میخوایید چشم توو چشم و از هم متنفر باشید هزارتا راه بهتر هست که بتونی وسایل ...

میشه راه هایش را بگی که غیر مستقیم بفهمه؟ من خودم فکر کردم برم داخلش ماست بریزم 

چند سال پیش این مشکل رو تو محل کار داشتم ، یه بار که طرف بدون اجازه قابلمه منو برداشته بود یواشکی رفتم یه مشت تاید ریختم تو قابلمه که رو گاز بود ، نتیجه این شد که اون آدم بیشعور و هم اتاقیاش اسهال شدید گرفتن و ما هم کلی خندیدیم خخخخخ

میشه راه هایش را بگی که غیر مستقیم بفهمه؟ من خودم فکر کردم برم داخلش ماست بریزم

ی چیزی بریز تووش که بگی دارم استفاده میکنم، مثلا همون ماست بریز، یا سلف غذا گرفتی ی ذره ش رو نگه دار توو قابلمه بمونه، ی بسته سوپ اماده بگیر تووش درست کن، حتی اگر توو اتاقا دیگه دوست صمیمی داری بهش بگو هم اتاقی ت اینکار رو کرده و قابلمه ت رو ببر اتاق اونا بذار، ناهار خوردی قابلمه رو نشور بمونه تا شب، شب قبل اینکه بری غذا بگیری بشور اینطوری دیگه کثیف بمونه بر نمیداره 

یا کلا ظرفات رو جدا کن بذار زیر تخت خودت

دوست من ی بار همچین ماجرایی با هم اتاقی داشت، هم اتاقی توو قابلمه ش عدسی ریخته بود دوست منم در کمال بی شعوری رفت عدسی رو روو میز خالی کرد و قابلمه ش رو برداشت 

کارش زشت بود چون میتونست رفتار بهتری داشته باشه. نتیجه این شد که تا آخر ترم جفتشون توو اون اتاق همدیگه رو میدیدن عذاب می‌کشیدن، من بر اساس تجربه دوستم که واقعا بعدش از کارش پشیمون بود میگم دعوا نکن و با مسالمت ظرفات رو جدا کن یا به دوستت بهمون که ظرفات رو بر نداره