2777
2789

من حلقه ای دارم و خیلی خوشم میاد 

در عین سادگی خیلی شیکه

حالا اگه اینستا پست میذاشتم میگفتم لایک کن ، نمیکردی 😒شوخی زیاد میکنم😁 نه لایک کن نه دلخور شو 🫀                         بله دانشجوی پزشکی هستم .میام اینجا تا از درس دور باشم . میشه لطفا سوال کنکوری نپرسی؟🥺❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حلقه ای خریدم 

اویز داشتم عذاب بود 

یا کج میشد یا میرفت تو لپم

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

میخی نخر چون که وقتی بخوابی روی گوشت میخش میره تو گردنت 

حلقه ای زمانی که بخوای بکنی داخل گوشت یا درش بیاری یکم اذیت میشی وگرنه در حالت عادی خوبه 

آویز خوبه و چون نمیخوای درش بیاری  حتی میتونی پشتشو هم بدوزی که نیوفته گم شه

خانمهای عزیزمنم میخام بخرم به نظرتون با 20تمن میتونم یچیز کوچیک و خوب بخرم خودم یه گوشواره خیلی خیلی خوشگل داشتم مریض شدم مجبور شدم بفروشم حالا میخام جاش بخرم اون 5گرم بود الان به نظرتون 5گرم چقد درمیاد

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
میخی نخر چون که وقتی بخوابی روی گوشت میخش میره تو گردنت  حلقه ای زمانی که بخوای بکنی داخل گوشت ...

اره دقیقا عمه منم دوخته تیکه هاشو بهم 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️