2777
2789
عنوان

قبل عروسی👰🏻‍♀🍕

1857 بازدید | 35 پست

دوباره من استرسی اومدم ازتون راهنمایی بخوامممم

واقعا خیلی خوب راهنمایی میکنید معتادتون شدم🥲😂❤

لطفا به سوالام جواب بدید.🌷

بچه ها من چند ماه قبل عروسی باید جرمگیری و بلیچینگ کنم؟

و اینکه قبل عروسی باید اول از چی شروع کنم

لباس عروس؟؟ رزرو تالار؟؟ رسیدگی به پوست مو؟؟

شما برا عروسیتون چیکار کردین که کلی خوشگل و جذاب شدین؟؟😍😍

من میخوام اینقد خوشگل بشمم که فردای عروسی نشینم غصه بخورم بی نهایت حساسم🥲💔

خیلیم استرس دارمممم حس میکنم با اینکه کلی وقت دارم بازم وقت کم میارم

یسوال دیگه اینکه لباس حنابندانمو چه رنگی بدوزم

نمیخوام قرمز و سبز باشه رنگ جیغ دوست ندارم

نباتی، طلایی، پاستیلی اینا قشنگن؟؟؟

#زندگی‌ خیلی کوتاه تر از اونیه که بخوای بدون عشق‌ بگذرونیش🦋🌼

خوشبحالت چ وضعتون توپه ک تو این گرونی بجز عروسی و خرجاش کلی خرج دیگم داری 

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه حنابندونه هاااا

به نظرم زرشکیه خوش رنگ باشه هم خوبه

بعدشم انقد استرس نداشته باش هرچی حساس تر باشی بدتر میشه

لطفا یه ❤صلوات❤ واسه سلامتی‌ تو دلیم بفرستید😘تودلیه نازم به دنیا اومد و دنیامون صورتی شد😍😍اسرا خانم دلبر مامان بابا خوش اومدی به زندگی❤امروز ۱۲ روزه که دارمت❤دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍💗💗💗امروز واکسن چهارماهگیتو زدم گل مامان.۱۴۰۲.۱۲.۵....عشق مامان الان که دارم اینو مینویسم تو بغلم خوابت برده.امروز  کنارت یه لحظه خوابم برد وقتی بیدارشدم دیدم پیشم نیستی. یهو نگاه کردم دیدم اووووو رفتی زیر جا کفشی و به مامان میخندی😅😘دورت بگردم من.امروز ۴۰۳.۱.۲۲ هست و اولین نوروزی بود ک کنارمی خیلی دوست دارم مامان❤😇
خوشبحالت چ وضعتون توپه ک تو این گرونی بجز عروسی و خرجاش کلی خرج دیگم داری 

وضعمون توپ نیست

اما چون من خیلی حساسم سعی میکنم چیزی کم‌نذارم که بعد حسرتشو بخورم🤦🏻‍♀

اول از همه رزرو تالار مهمه. مخصوصا اگر تاریخ و روز خاصی بخوای. بعد باید بری سراغ بقیه کارا. مثل پذیرایی و لباس عروس و آرایشگاه. کارهای زیبایی هم واسه آخراشه. 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️
نه حنابندونه هاااا به نظرم زرشکیه خوش رنگ باشه هم خوبه بعدشم انقد استرس نداشته باش هرچی حساس تر با ...

اصن نمیتونم خودمو کنترل کنم🥲😂

همش یه دفتر دستمه و دارم مینویسم چیکار‌کنم چیکار نکنم که چیزی یادم‌نره😂😂

هرچی بیخیال تر باشی عالی تر میگذره، هرچی حساس باشی تهش گند زده میشه، من انقد حساس بودم و برنامه ریزی کردم ولی بازم هنوز یچیزایی تو دلمه ، بیخیال باش هرکارم کنی چون حساسی فرداش میگی کاش اینجورب بود کاش اونجوری بود

رسیدگی به پوست ، مو باید همیشگی باشه

گلاب بزن به صورتت برای پوست خوبه 

واسه اونا هم برنامه ریزی کن قشنگ کاغذ و خودکار بردار بنویس بعد اولویت بندی کن اول مهم ها بعد بقیه

حالا که ماه محرم ، فعلا از همین ماه لذت ببر تا ماه بعد 

ان شا ءالله خوشبخت بشید .

قسم به روزی که دلت را می شکنند و جز خدا مرهمی نیست .
برنامه ریزی کن قشنگ بنویس مثلا این هفته فلان کار فلان روز فلان کار بعدم حساسیت نشون بدی میبینی یه چی ...

چشم🤦🏻‍♀😂

حالا میشه بگی چیکار کنم روز عروسیم خوشگل موشگل باشم؟؟🥲😂

اول از همه رزرو تالار مهمه. مخصوصا اگر تاریخ و روز خاصی بخوای. بعد باید بری سراغ بقیه کارا. مثل پذیر ...

مرسییی عزیزممم

روز عروسی مشخصه

فقط یسوال جرمگیری و کی باید انجام بدم یه ماه قبل عروسی یا الان؟